Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σπίτι του παρουσιαστή και την αποχώρηση από την οικογενειακή τους οικία

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού συνοδεύτηκε από τη μεγάλη απόφαση. Τον οριστικό χωρισμό. Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να ψάχνει σπίτι ώστε να μετακομίσει, αφήνοντας τη Φαίη Σκορδά στο μέχρι πρότινος οικογενειακό τους σπίτι.

Ψάχνοντας ένα ιδανικό σπίτι για ένα άτομο, κατέληξε στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η συγκεκριμένη περιοχή του επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι που ζει η πρώην σύζυγός του και τα δυο παιδιά τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος το έχει μοιραστεί με τους κοντινούς του ανθρώπους και τους φίλους του. Στο περιβάλλον του ΑΝΤ1 ο χωρισμός τους και η μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Να σημειώσουμε ότι το σπίτι που έμενε το ζευγάρι με τα παιδιά του ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είναι γραμμένο στο δικό του όνομα, καθώς και το εξοχικό σπίτι της Τήνου. Στο πλευρό της Φαίης η μητέρα της, η οποία έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της κόρης της για να την στηρίξει και φροντίζει τα παιδιά μαζί με τη νταντά τους.

Το οικογενειακό τους σπίτι

Read More

And More