Μοντέλο με κοκαΐνη στη Γλυφάδα: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει «Συγκλονιστικές εξελίξεις»

Ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για «Συγκλονιστικές εξελίξεις» στην υπόθεση του 31χρονου μοντέλου, το οποίο είχε συλληφθεί, όταν εντοπίστηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε.

Με δελτίο Τύπου ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποιεί ότι δεν εντοπίστηκαν στα φιξάκια δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ στο σπίτι του μοντέλου δεν βρέθηκαν, ούτε γάντια, ούτε ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, δεν εντοπίστηκαν, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας κάμερες στο σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις από την εξέταση DNA που έχει διατάξει η ανακρίτρια.

Αναλυτικά ο κ. Κούγιας αναφέρει στην ανακοίνωση του: «Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και την οποία, ως γνωστόν, υπερασπίζεται ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας.

Κατόπιν ταχυτάτων ανακριτικών ενεργειών της 24ης Τακτικής Ανακρίτριας κας Μπελενιώτη διαπιστώθησαν γεγονότα, τα οποία αποδεικνύουν ότι οι ανευρεθείσες στο αυτοκίνητό της κας Μπάρμπα 35 δόσεις κοκαΐνης, ούτε διαχωρίστηκαν, ούτε συσκευάστηκαν, ούτε τοποθετήθηκαν στο μέρος που ανευρέθησαν, από την ίδια αλλά από άλλο άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φρόντισε, πιθανότατα φορώντας γάντια, να εξαφανίσει τα αποτυπώματά του, γιατί στην έρευνα για την αναζήτηση αποτυπωμάτων, ανακριτική πράξη, την οποία παρήγγειλε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ η κα Ανακριτής, η απάντηση είναι ότι και στα 35 σακουλάκια – δόσεις και στην εξωτερική συσκευασία, η οποία τα περιέβαλλε, δεν ανευρέθη κανένα δακτυλικό αποτύπωμα, γεγονός εντελώς αφύσικο, αφού, αν τις ποσότητες αυτές, όπως και το περίβλημα, είχε τοποθετήσει η κα Αφροδίτη Μπάρμπα στο χώρο που ανευρέθησαν, το απόλυτα φυσιολογικό θα ήταν να ευρεθούν τα αποτυπώματά της τόσο στις μικρότερες 35 συσκευασίες όσο και στη συσκευασία, η οποία τις περιέβαλλε, καθώς, εάν τις είχε διαχωρίσει, τις είχε συσκευάσει και τις είχε τοποθετήσει η κα Μπάρμπα, για να τις διαθέσει, δεν θα είχε κανένα λόγο να εξαφανίσει τα αποτυπώματά της, διότι το μόνο που θα την ενδιέφερε, θα ήταν να τις πωλήσει και να εισπράξει τα χρήματα από πρόσωπα, τα οποία θα τη γνώριζαν, και δεν είχε πλέον καμία σημασία αν οι συσκευασίες είχαν τα αποτυπώματά της, και το κυριότερο, αν είχε κάνει αυτή την παράνομη πράξη, την οποία της αποδίδουν, θα ήταν βεβαία ότι δεν θα συλληφθεί και δεν θα είχε λόγο να εξαφανίσει τα αποτυπώματά της.

Πηγή: Newsit

Read More

And More