Μορφούλα Ντώνα – Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πορεία τους μέχρι τον τελικό του DWTS5!

Οι δύο φιναλίστ του 5ου κύκλου του Dancing With The Stars έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην σκηνή του φιλανθρωπικού show χορού του ΑΝΤ1. Η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, κρατώντας από το χέρι τους παρτενέρ τους, χόρεψαναπό τρεις χορογραφίες υψηλών απαιτήσεων η καθεμία.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Στο τέλος της βραδιάς η μία από τις δύο κράτησε στα χέρια της και το πολυπόθυτο τρόπαιο αλλά και οι δύο έζησαν μία μοναδική εμπειρία. Το χορευτικό τους ταξίδι ξεκίνησε πριν από 13 live και κορυφώθηκε με το 14ο live, αυτό του μεγάλου τελικού.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ψήφισε ποια θέλεις να κερδίσει

Κάθε εβδομάδα τόσο η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής όσο και η τραγουδίστρια αποσπούσαν όλο και πιο υψηλές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή, το χειροκρότημα του κοινού στο studio αλλά και τη στήριξη των θεατών που παρακολουθούσαν από το σπίτι.

Διόλου τυχαία οι δυο τους είχαν χαρακτηριστεί τα φαβορί του show από τις πρώτες χορογραφίες. Οι δυνατότητές τους, η εκφραστικότητα και το ταλέντο που έχουν στον χορό η Μορφούλα και η Ειρήνη είναι που τις έφερε αντιμέτωπες και μετά από μία εβδομάδα εντατικών προετοιμασιών να τα δίνουν… όλα, στη σκηνή!

Δες χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις τελευταίες πρόβες τους!


Θυμήσου παρακάτω όλες τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας του show, Δούκισσας Νομικού

Read More

And More