Μουντομπάσκετ – Ελλάδα: Ποιες είναι οι γυναίκες «στηρίγματα» πίσω από τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας

Μετά την περσινή… πανστρατιά του EuroBasket που τελικά δεν έφερε το πολυπόθητο μετάλλιο, η Εθνική Ελλάδας κέρδισε με 92-71 στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ 2023 την Ιορδανία. Ωστόσο, παρά τη δυναμική αρχή, το μεσημέρι της Δευτέρας 28/8 δεν κατάφερε να κερδίσει απέναντι τις ΗΠΑ.

Η Εθνική ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Team USA που την νίκησε με 109-81 στη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Παρά τη χθεσινή ήττα, όμως, υπάρχουν οι πιο θερμοί ακόλουθοι και υποστηρικτές των πρωταγωνιστών της Εθνικής μας! Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τις γυναίκες της ζωής τους!

Το TLIFE συγκέντρωσε τα πάντα για τις συντρόφους που έχουν επιλέξει να έχουν στο πλευρό τους οι άνδρες του μπάσκετ και θα τα δεις παρακάτω.

  • Κώστας Παπανικολάου

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του έζησε ο Κώστας Παπανικολάου λίγο πριν αποχαιρετήσει την οικογένειά του για να αποχωρήσει για το Μουντομπάσκετ, καθώς η σύζυγός του, Αγγελική Μπίθα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Κώστας Παπανικολάου και η Αγγελική Μπίθα, που έχουν ήδη μία κόρη, ζουν εδώ και δέκα χρόνια έναν μεγάλο έρωτα, με τους φίλους και τους συμπαίκτες του μπασκετμπολίστα να κάνουν λόγο για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι.

Πλέον τα καλάθια καλάθια που πετυχαίνει ο Κώστας Παπανικολάου, αναμφίβολα, θα τα αφιερώνει στις τρεις γυναίκες του, οι οποίες είναι και οι μεγαλύτερες θαυμάστριές του.

  • Γιώργος Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ζευγάρι με την Σοφία Ακριτίδου με την οποία μετρούν σχεδόν τρία χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, με την εντυπωσιακή μελαχρινή να κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media με τον σύντροφό της.

Όπως είχε αποκαλυφθεί σε ρεπορτάζ της Real Life, ο Γιώργος Παπαγιάννης και η Σοφία Ακριτίδου γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και δέθηκαν περισσότερο κατά την περίοδο της καραντίνας… Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και τα πρώτα βήματα προς την επισημοποίηση έχουν γίνει.

  • Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Γεωργοπούλου. Ο μπασκετμπολίστας, ουκ ολίγες φορές έχει δείξει τον έρωτά του για την αγαπημένη του, αναρτώντας στιγμιότυπα από ρομαντικές εξόδους ή κοινά τους ταξίδια!

Ο 29χρονος και η αγαπημένη του πρόσφατα ταξίδεψαν στο Μπαλί, όπου μοιράστηκε και σχετικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν βρει όσα έψαχναν ο ένας στον άλλο, με τον έρωτά τους να μην κρύβεται.

  • Μιχάλης Λούντζης

Και ο Μιχάλης Λούντζης ανήκει στους δεσμευμένους παίκτες της εθνικής μόδας, γεγονός που έχει κάνει γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 25χρονος μπορεί να έχει ελάχιστες φωτογραφίες με την καλλονή σύντροφό του, ήταν αρκετές όμως, για να μοιραστεί δημόσια τον έρωτά του για εκείνη.

  • Δημήτρης Μωραΐτης

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να αποκαλύψει την σχέση του Δημήτρη Μωραΐτη με μια κούκλα μελαχρινή, χωρίς όμως, να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνη.

Ο 24χρονος παίκτης της Εθνικής Ομάδας είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους ένα στιγμιότυπο με την αγαπημένη του, όπου ποζάρουν μαζί στον καθρέφτη, σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης φαίνεται πως θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή για αυτό και οι αναρτήσεις του είναι ελάχιστες.

  • Τόμας Γουόκαπ

Η Αμερικανίδα καλλονή, Νάταλι Λορέντζο είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Τόμας Γουόκαπ. Το άλλο του μισό φαίνεται να βρήκε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γούοκαπ, το όνομα αυτής… Νάταλι και η καταγωγή της από το Τέξας.

H μελαχρινή καλλονή έχει αρκετά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της στα social media, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ταξίδεψε στην Ελλάδα για τον Τόμας Γουόκαπ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nat (@natalylorenzo)

Εκτός από τους παίκτες της Εθνικής μας, υπάρχει και ο coach, Δημήτρης Ιτούδης, στο πλευρό του οποίου στέκεται η αγαπημένη του Μαρία!

  • Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας – Δημήτρης Ιτούδης

Ο 53χρονος σήμερα προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης το 2002 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαρία και κουμπάρο τον διάσημο Σέρβο προπονητή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ λίγα χρόνια αργότερα βάφτισαν και την κόρη τους, Αλεξάνδρα. Στήριγμά του σε όλους τους αγώνες, η γοητευτική Μαρία πρόσφατα έκανε μάλιστα και έκπληξη στον άνδρα της ζωής της για τα γενέθλιά του.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More