Μουτσινάς – Ηλιάκη : Ανανεώνουν το συμβόλαιό τους με τον Alpha !

Τι κι αν τα πάντα μοιάζουν για ακόμα μία φορά εντελώς… ρευστά στον Alpha; Τι κι αν μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στο τιμόνι του σταθμού τα πάντα βρίσκονται υπό συζήτηση – στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού – και κανείς δεν είναι σε θέση αυτή την στιγμή να ξέρει τι του επιφυλλάσει η τηλεοπτική του μοίρα(εξαιρούνται φυσικά απ΄ τον κανόνα τα χρυσά ονόματα του καναλιού Ελένη Μενεγάκη και Λάκης Λαζόπουλος); Τι κι αν ακούγεται όλο και πιο έντονα πως το κανάλι θα αποκτήσει έντονο ειδησεογραφικό χαρακτήρα;

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ! Και έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, γιατί η τηλεοπτική τους τύχη δεν είναι μόνο με το μέρος τους, αλλά τους χαμογελά και διάπλατα. Βλέπετε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα αυτάκια μου, η διοίκηση του καναλιού έχει πάρει ,ήδη, τις αποφάσεις της σε σχέση με το μεσημεριανό της δίδυμο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχω, αποφασίστηκε η ανανέωση του συμβολαίου των παιδιών και μάλιστα; Απ ΄ότι προγραμματίζεται η ανανέωση αυτή δεν θα γίνει τον Ιούλιο που λήγει και τυπικά το συμβόλαιο των παιδιών, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα.

Ναι, μέχρι το τέλος του μήνα λέει, τόσο ο Νίκος, όσο και η Μαρία θα κληθούν από τους ανθρώπους της Κάντζας, προκειμένου να δώσουν για ακόμα μία φορά τα χέρια και να ανανεώσουν την συνεργασία τους, για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή, μέχρι τον Ιούλιο του 2013 !

Read More

And More