Μπ. Μαγγίρα: Είναι έγκυος στο 2ο παιδί και φωτογραφίζεται με gipsy look! Video από τα παρασκήνια

Με gipsy look και καλοκαιρινή διάθεση φωτογραφίζεται η Μπέττυ Μαγγίρα για το εξώφυλλο του περιοδικού “Life”, που διανέμεται δωρεάν στα νότια προάστια. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός και show woman που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της μίλησε στην Ήρα Ανδρέου για την κορούλα της, την οικονομική κρίση και τα media.
To TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια και αποκλειστικό video.
Η πολυτάλαντη Μπέτυ δεν μοιάζει σε τίποτα με τις άλλες γυναίκες: αρκείται στα λίγα, λέει καλά λόγια για τις γυναίκες, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον μεγάλων και μικρών, δεν γοητεύεται από τους άνδρες με εξουσία και μπορεί να ζήσει ευτυχισμένη ακόμη και ως… φουρνάρισσα σε κάποιο νησί. Αρκεί να φορά ψεύτικη βλεφαρίδα και να φουσκώσει λίγο το μπούστο!

– Έτσι που σε βλέπω ντυμένη με τσιγγάνικο style, θα ήθελα να γυρίσουμε μόλις λίγα χρόνια πίσω και να μου πεις πως έβλεπες τότε το μέλλον της Ελλάδας και το δικό σου…
Και τότε καλό το έβλεπα και τώρα καλό το βλέπω. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και σίγουρα δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαιναν όλα αυτά. Θα ήθελα να σου πω ότι δεν έχω ιδιαίτερες μεταφυσικές ικανότητες. Έχω όμως ένστικτο το οποίο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην ζωή μου και σε όλα τα επίπεδα. Έχω το χάρισμα να αντιλαμβάνομαι αμέσως αν το άτομο που μου μιλάει είναι εντάξει ή όχι. Γενικά και σε αντίθεση με την Ματθίλδη δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους ανθρώπους. Θέλω το χρόνο μου. Από εκεί και πέρα το τσιγγάνικο το’χω γιατί μεγάλωσα στην Ξάνθη όπου υπάρχει έντονα το τσιγγάνικο στοιχείο και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει η αίσθηση ελευθερίας τους…
– Το μέλλον της κόρης σου, σ’ αυτή την χώρα, σε τρομάζει;
Καθόλου! Τα παιδιά δεν με τρομάζουν καθόλου. Είναι τόσο προσαρμοστικά και τόσο αγνές ψυχές που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Θυμάσαι την ταινία “Η ζωή είναι ωραία” με τον Μπενίνι που το παιδάκι ζούσε σ’ ένα στρατόπεδο και το παιδάκι ήταν χαρούμενο γιατί ο μπαμπάς του του παρουσίαζε μία τόσο κατάσταση ως παιχνίδι; Εμείς υποφέρουμε και θα υποφέρουμε πιο πολύ από τα παιδιά μας, γιατί εμείς ήμασταν οι καλοπερασάκηδες που έμαθαν στα μπερεκέτια. Οι γονείς μας που πέρασαν πιο δύσκολα ήταν πιο δυνατοί από εμάς απέναντι σ’ αυτήν την κρίση. Όπως έλεγε και η γιαγιά μου: “Μια κατοχή σας χρειαζόταν!”

– Θα ήθελες και ένα δεύτερο παιδί.
Δεύτερο παιδί θα κάνω οπωσδήποτε κι αν με κρατάνε τα πόδια μου και τρίτο!
– Γιατί τα media δεν ασχολούνται μαζί σου σε κουτσομπολίστικο επίπεδο;
Γιατί δεν προκαλώ και δεν είμαι η φασαριόζα που χωρίζει, ερωτεύεται παράφορα, ξαναχωρίζει και πάλι απ’ την αρχή. Η ζωή μου δεν είχε κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον και δεν υπήρξα σκανδαλοθηρικό κορίτσι, ούτε καν σκανταλιάρα.

– Ποιο είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχεις ακούσει από την κόρη σου;
Το “μανούλα σ’ αγαπάω”. Κάθε φορά που το ακούω, λιώνω…
Δες το video από τα παρασκήνια της φωτογράφισης:

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

Το εξώφυλλο του περιοδικού:

Read More

And More