Μπάγια Αντωνοπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της [pic]

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της [pic] | tlife.gr

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί να βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όμως η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό εγκατέλειψε την θέση της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, και τώρα είναι έτοιμη να γυρίσει οριστικά σελίδα στην επαγγελματική της ζωή.

Το πρώτο της βήμα ήταν γραφτεί σε μια σχολή αρχιτεκτονικής κάτι που από ότι φαίνεται ήθελε καιρό να κάνει. Οι γονείς της είναι σχεδιαστές ρούχων, συνεπώς η τέχνη είναι στο αίμα της. Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Μπάγια να επιστρέφει στην τηλεόραση, όμως μέσα από διαφορετικό πόστο. Προς το παρόν η δημοσιογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κανένα σενάριο.

Η παρουσιάστρια του Ant1 προσπαθεί να κάνει συνεχώς πράγματα που την κάνουν χαρούμενη, ενώ οι αγαπημένες της στιγμές είναι εκείνες με τον σύντροφό της. Μπορεί το ζευγάρι να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι, λοιπόν το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στο «Gazi Theater» και παρακολούθησαν την παράσταση «Μαριχουάνα Stop». Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο και είναι ευτυχισμένο!

Φωτογραφία: NDP

READ more