Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πήραν την ευλογία του Ιερώνυμου! Φωτογραφίες

Σε δύο εβδομάδες ακριβώς, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενώσουν τις ζωές τους μία για πάντα! Το λαμπερό ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 16 Ιουνίου στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό και να παντρευτεί ενώπιον Θεού. Λίγο πριν την μεγάλη μέρα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Μονή Πετράκη, με σκοπό να πάρουν την ευχή του λίγο πριν τον γάμο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση. Η Τζένη Μπαλατσινού έφτασε στην Μονή πιασμένη χεράκι-χεράκι με τον αρραβωνιαστικό της και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κρατώντας στο χέρι της ένα δώρο για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Βασίλης Κικίλιας φίλησε το χέρι του Αρχιεπισκόπου, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού φίλησε στο μάγουλο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Δες την φωτογραφία από τη συνάντησή τους:

“Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο και μας έδωσε την ευλογία του για το γάμο μας. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση!”, ήταν το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια στα social media.

Πηγή φωτογραφιών: ecclesia.gr Xρήστος Μπόνης

Read More

And More