Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Τροχαίο ατύχημα για τη γνωστή παραγωγό μαζί με τον 13χρονο γιο της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Μπέσσυ Γιαννοπούλου, καθώς είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με τον ανήλικο γιο της και τη νονά του. Η γνωστή θεατρική παραγωγός, που απασχόλησε έντονα της φώτα της δημοσιότητας λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με την ηθοποιό Πέμη Ζούνη, αναφορικά με ένα θεατρικό έργο και όχι μόνο, μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Δευτέρας.

“Οδηγούσα στη λεωφόρο Τατοΐου στην Κηφισιά έχοντας στο αμάξι τον γιο μου και τη νονά του. Ξαφνικά, είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει το αντίθετο ρεύμα και να έρχεται προς τα επάνω μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ελάττωσα ταχύτητα και το αυτοκίνητο με χτύπησε πλαγιομετωπικά. Ο γιος μου τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο προσκέφαλο από την πρόσκρουση, γέμισε αίματα, εγώ χτύπησα στη μέση και το πόδι μου ενώ η νονά του δεν τραυματίστηκε. Εάν δεν είχα μειώσει ταχύτητα θα είχαμε σκοτωθεί”, περιγράφει η Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Ο 13χρονος γιος της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με κάκωση στο κεφάλι και πρόβλημα στην κόρη του ματιού. Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε η μητέρα του βρίσκεται και ο ίδιος σε κατάσταση σοκ, αφού για περίπου ένα 24ωρο δεν μπορούσε να μιλήσει. Από την πλευρά της η γνωστή θεατρική παραγωγός καταγγέλλει την 27χρονη που προκάλεσε το ατύχημα για αδιαφορία.

“Δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητό της να μας ζητήσει συγνώμη. Δεν ρώτησε καν αν μπορεί να βοηθήσει ή αν θέλουμε λίγο νερό. Απορώ με την απανθρωπιά και την αδιαφορία, τη στιγμή που ο γιος μου ήταν αιμόφυρτος και σοκαρισμένος. Έπειτα, ήρθαν οι γονείς της και αντιμετωπίσαμε την ίδια αδιαφορία και από εκείνους. Πραγματικά απορώ με την απανθρωπιά ορισμένων…”, ανέφερε η Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Read More

And More