Μπέσσυ Λαιμού: Κομψή εμφάνιση με τους δίδυμους γιους της στο fashion show της Celia Kritharioti!

Την Τετάρτη το βράδυ οι κοσμικοί κύκλοι και οι κυρίες του διεθνούς jet set στο Λονδίνο μιλούσαν για το εντυπωσιακό haute couture fashion show της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Η spring summer 2020 collection της Celia Kritharioti πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο και είχε πολύ λάμψη και glam εμφανίσεις από το City του Λονδίνου.

Το «παρών» στο fashion event έδωσαν πολλές κυρίες της ελίτ, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Μπέσσυ Λαιμού. Η Μπέσσυ Λαιμού, σύζυγος του εφοπλιστή Διαμαντή Λαιμού βρέθηκε στο «Queen Ellizabeth II great court», συνοδευόμενη από τους κούκλους δίδυμους γιους της. Η Μπέσσυ Λαιμού που πραγματοποιεί λίγες, αλλά πάντα κομψές κοσμικές εμφανίσεις, βρέθηκε στο show της Celia Kritharioti, την οποία γνωρίζει και προσωπικά, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν εντυπωσιακές δημιουργίες της –μια από αυτές ήταν και στο γάμο του Φίλιππου Λαιμού με την Μαριάννα Γουλανδρή στο Λονδίνο.

 

Η Μπέσσυ Λαιμού με τους γιους της στο fashion show της Celia Kritharioti

Η ίδια πόζαρε μαζί με την δημιουργό Σήλια Κριθαριώτη, την Μαριέττα Χρουσαλά και την κοσμοπολίτισσα και καλλιτέχνιδα Μάρα Καρέτσου.

Μαριέττα Χρουσαλά, Σήλια Κριθαριώτη, Μπέσσυ Λαιμού

Μάρα Καρέτσου, Μπέσσυ Λαιμού

Η Μπέσσυ Λαιμού ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό έργο της γιαγιάς Κατίγκως.

Η Κατίγκω ήταν γιαγιά του Διαμαντή Λαιμού και μητέρα του εφοπλιστή Γιάγκου Κολοκοτρώνη και της ετεροθαλούς αδελφής του από το γάμο της με τον Γεώργιο Πατέρα,  Μαρίκας (μητέρας του Διαμαντή Λαιμού).

Η Μαρίκα, με θητεία στον προεδρικό θώκο του «The Greek Orthodox Charity Organisation», του πρώτου και μεγαλύτερου φιλανθρωπικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 1966 από συζύγους ισχυρών Ελλήνων πλοιοκτητών με σκοπό την ιατρική περίθαλψη Ελλήνων και Κυπρίων ασθενών, υποστηρίζει όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και τις οικογένειές τους, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, με τη συνδρομή εθελοντών και δωρητών. Επίσης, συνδράμουν οικονομικά άπορους φοιτητές που σπουδάζουν με υποτροφία και Ελληνόπουλα που ψάχνουν για δουλειά στην Αγγλία, παρέχοντάς τους δωρεάν στέγη.

Η Μπέσσυ Λαιμού με τους γιους της!

Η σύζυγος του Διαμαντή Λαιμού, λοιπόν, Μπέσσυ, είναι εκείνη που συνεχίζει στο Λονδίνο το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου.

Read More

And More