Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεχόμαστε συνέχεια σχόλια με χολή, μίσος, κακεντρέχεια»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη στον τελικό της Eurovision 2022, όπου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης τόνισε πως: «Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Το πρωί της Δευτέρας 16/5 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώγου Καπουτζίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διάβασα ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να απαντάς όπως νιώθεις.

Γιατί από την μία λένε πως όταν απαντάς δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου, από την άλλη όμως δεν γίνεται και εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή, με μίσος, με κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέ».

«Είναι και αποστομωτικό αυτό επίσης. Δηλαδή τα κόβεις μετά, σαν να λες μην ξαναστείλεις ένα τέτοιο σχόλιο γιατί ορίστε» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More