Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και αποκαλύπτει πως δεν είναι “η τέλεια γυναίκα”! [pics]

Φέτος την απολαύσαμε στη θέση του κριτή στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ “My Style Rocks”, ενώ συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο θεατρικό μιούζικαλ Ματίλντα στο θέατρο Ακροπόλ. Η Μπέττυ Μαγγίρα προσπαθεί να τα προλαβαίνει και να είναι απολύτως συνεπής σε όλα και φυσικά τα καταφέρνει! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Omikron και στον Αλέξανδρο Πρίφτη μιλάει για την εμπειρία της στο My Style Rocks, για τη σχέση της με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, για τα παιδιά της ενώ αποκαλύπτει πως… δεν είναι η τέλεια γυναίκα!

Τι γεύση σου άφησε το «My Style Rocks»;

Πολύ γλυκιά και ωραία. Στην αρχή, δεν θα σου πω ψέματα, δυσκολευτήκαμε πολύ μέχρι να βρούμε τα ωράρια για τα γυρίσματά μας. Τότε ήταν τέλη καλοκαιριού, που είχα τις παραστάσεις του «Mama Mia», αλλά και τις πρόβες του «Matilda». Έρχεται και το «My style rocks» και με αποτελείωσε! Έτρεχα να τα προλάβω όλα! Πιέστηκα, ζορίστηκα, παρόλα αυτά όμως, θεωρώ ότι μου έκανε πολύ καλό στη δουλειά μου. Κερδισμένη βγήκα πιστεύω, από αυτή την εμπειρία.

Ποια πράγματα έχασες, όμως;

Προσωπικό χρόνο. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου, τον άντρα μου, το σπίτι μου. Οι συγκυρίες μου τα έφεραν όλα μαζί, αλλά δεν παραπονιέμαι. Ιδανικά θα προτιμούσα να κάνω ένα από τα δύο, όμως, έτυχε και συνέπεσαν. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα τα έκανα παράλληλα. Όμως, όλα καλά.

Είσαι από τις μαμάδες που έχουν τύψεις όταν αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε για δουλειά;

Ναι, ξεκάθαρα κι έχω τύψεις. Όλες οι μανάδες έχουμε τύψεις, ανεξαιρέτως! Πάντα βρίσκω χρόνο να περνάω με τα παιδιά μου. Πολλές φορές τα παίρνω μαζί στα γυρίσματα, στο στούντιο. Το πρωί σηκώνομαι, τους φτιάχνω πρωινό και τα ετοιμάζω για το σχολείο. Τρώμε μαζί το μεσημέρι και αποφεύγω να βάζω πολλές δουλειές μέσα στην εβδομάδα. Τώρα που θα τελειώσει το παιχνίδι, θα έχω ακόμα πιο πολύ χρόνο για όλους.

Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου στο «My Style Rocks»;

Όχι, ούτε μία. Γιατί να μετανιώσω; Περίεργα, έχω αισθανθεί. Άβολα, επίσης. Ήταν η πρώτη φορά που μπήκα σε ρόλο κριτή, οπότε ήταν «κάπως». Την τηλεόραση την αγαπώ και την ξέρω εν μέρει. Θέλει να δέσει η χημεία με τους κριτές, με την παρουσιάστρια, έχασα στην αρχή λίγο την ισορροπία μου, αλλά τη βρήκα άμεσα.

Έχεις το άγχος του χρόνου; Φοβάσαι μήπως δεν προλάβεις όλα όσα θες;

Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου φοβία. Με κοντράρει πολύ ο χρόνος, γιατί είμαι άνθρωπος της τάξης. Μου αρέσει να τα έχω όλα τακτοποιημένα: Τα ρούχα μου, το σπίτι μου, τη ζωή μου, την καθημερινότητά μου. Και για να το πετύχω αυτό, ταλαιπωρούμαι. Αγωνίζομαι για να τα έχω όλα στην εντέλεια. Τα παιδιά, τον Δημήτρη, τη δουλειά, όλα. Εννοείται ότι δεν είμαι η «τέλεια γυναίκα» κι ας είμαι τελειομανής. Αυτό με κουράζει πολύ, γιατί είμαι αγχώδης άνθρωπος – αν και τα τελευταία χρόνια το έχω περιορίσει κάπως. Βελτιώθηκα. Μεγάλωσε η υπομονή μου, που κάποτε δεν είχα καθόλου. Πλέον, απολαμβάνω πιο πολύ τη ζωή μου και την ουσία των πραγμάτων.

Σε ποια πράγματα δεν είσαι καλή;

Στον χορό. Μου αρέσει, αλλά δεν είμαι τόσο καλή. Βαριέμαι να γυμνάσω το σώμα μου, να το προετοιμάσω και να μπω στη διαδικασία να προπονηθώ. Πολύ καλή χορεύτρια δεν θα γίνω ποτέ. Όπως δεν είμαι καλή μαγείρισσα.

Ενοχλήθηκες όταν είδες στο διαδίκτυο την ηλικία σου;

Ναι, γιατί την είδα αλλαγμένη. Με είχαν μεγαλώσει! Όπως σου είπα, ο χρόνος με κοντράρει! (γελάει). Επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά από την τεχνολογία, έβαλα τον Δημήτρη και τη διόρθωσε. Δεν είχαν γράψει ότι γεννήθηκα το 1821, αλλά με μεγάλωσαν. Να σου πω κάτι, γιατί να κρυβόμαστε; Όχι, δεν μου αρέσει που μεγαλώνω – σε όλα τα επίπεδα. Μου αρέσει, όμως, που εξελίσσομαι μεγαλώνοντας. Αλλά, βρε Αλέξανδρε, τα νιάτα είναι νιάτα! Έχουν ζωή, έχουν φρεσκάδα!

Το γήρας, όμως, δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς. Είναι νομοτελειακό…

Ναι, είναι. Όμως, πιστεύω ότι σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να γερνάει. Ρώτα έναν μεγάλο, αν θα ήθελε να ξαναγίνει νέος, να δεις τι θα σου πει. Είμαι εξοικειωμένη με την ηλικία μου και, όχι, δεν θα έκανα τα πάντα, για να μη μεγαλώσω. Δεν θα τραβηχτώ από παντού, αλλά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διατηρηθώ και να παραμείνω όσο το δυνατόν καλύτερη – για την ηλικία μου όμως. Χωρίς υπερβολές! Αλλά το μπουμπούκι, είναι μπουμπούκι, αγάπη μου!

Κρίση ηλικίας έπαθες στα 40 σου;

Όχι, ποτέ. Εμένα με αγχώνει ο χρόνος στο επίπεδο ότι δεν θα προλάβω να κάνω όλα όσα θέλω. Ποτέ δεν είπα «ωχ, έγινα 35, πάτησα τα 40 και τώρα τι κάνουμε;». Όσο είμαι νέα, θέλω να κάνω αυτά που αγαπώ. Όταν θα μεγαλώσω, δεν θα μπορώ. Μέσα μου νιώθω νέα κι έχω πολλή ενέργεια. Μια χαρά το είχε πει η Ρίτα Σακελλαρίου παλιά, αυτό με τις 40άρες, αλλά δεν την είχατε ακούσει! (γελάει).

Υπάρχει κάποιο μυστικό στον γάμο σου με τον Δημήτρη και παραμένετε τόσα χρόνια μαζί;

Η επικοινωνία. Μιλάμε. Όταν μας απασχολεί κάτι, δεν κρατάμε μούτρα και δεν το παίζουμε αμίλητοι. Εντάξει, όλες οι γυναίκες κρατάμε λίγα μούτρα -όλες όμως!- αλλά εγώ δεν κρατάω πολύ. Ανοιγόμαστε, μιλάμε, λέμε τις αλήθειες μας και τα λύνουμε. Ας είναι και σκληρή η αλήθεια, δεν πειράζει. Προτιμώ να την ακούσω.

Έφτασες ποτέ στο σημείο να πεις «Ως εδώ ήταν. Τέλος!»;

Με τον Δημήτρη; Όχι, όχι. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, δεν θα σηκωνόμουν ένα πρωί και θα έλεγα «άντε γεια». Υπάρχει λόγος που είμαστε μαζί τόσο μεγάλο διάστημα. Είμαστε μαζί πάνω από 15 χρόνια. Δεν διαλύεις τη σχέση σου για έναν τσακωμό, εκτός αν έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Καυγάδες, όλοι έχουμε. Επίσης, υπάρχουν οι φάσεις με τα πάνω και τα κάτω μας, όμως, το να πεις «τέλος» δεν είναι απλό όταν σε δένουν τόσα πολλά πράγματα. Ο εγωισμός μας πήγε στην άκρη πολλά χρόνια τώρα.

Είσαι αυστηρή μητέρα;

Δεν θα το έλεγα. Είμαι τόσο όσο. Ναι, πιστεύω στα όρια. Αν ένα παιδί το αφήσεις χωρίς έλεγχο, τότε θα τρέχεις και δεν θα το μαζεύεις. Αλλά δεν είμαι υστερική μητέρα. Προσπαθώ να είμαι cool και να ισορροπώ τις καταστάσεις, αξιολογώντας τις σωστά.

Read More

And More