Μπέττυ Μπαζιάνα: Με σωματοφύλακα στην Κοζάνη για το το πρώτο μάθημα στο Πανεπιστήμιο!

Τη Δευτέρα βρέθηκε στην πρώτη παράδοση στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη η Μπέττυ Μπαζιάνα. Η πρώτη κυρία άφησε για λίγο τον πρωθυπουργό και τα παιδιά και ταξίδεψε για τη Βόρεια Ελλάδα και για την πρώτη γνωριμία με τους φοιτητές στο μάθημα “Δίκτυα Υπολογιστών 1”.
Όλοι, φυσικά, την υποδέχτηκαν με χαρά, με τους φοιτητές να την χαρακτηρίζουν ως “μια χαρά τύπισσα” και να είναι ενθουσιασμένοι που θα την έχουν φέτος κοντά τους. Ενώ, και πολλοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι ήταν εκεί για μια δήλωση.

Εκείνη, γνωστή για τους χαμηλούς τόνους που διατηρεί στην προσωπική (και επαγγελματική) ζωή της, προσπάθησε να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας. Μάλιστα, και οι ίδιοι οι φοιτητές δημιούργησαν ένα κλοιό για να την προστατέψουν.
Αυτή όμως, δεν ήταν η μόνη προστασία της, αφού ο φωτογραφικός φακός της Secret την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο, μαζί με άνδρα της προσωπικής της φρουράς, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής της στο Πανεπιστήμιο, άνδρες της ασφάλειάς της κινούνταν διακριτικά γύρω από το ίδρυμα.

Έτσι, μετά το τέλος, του μαθήματός της, η κυρία Μπαζιάνα έφυγε ινκόγκνιτο, από το υπόγειο πάρκινγκ που συνδέεται με το supermarket κάτω από τη σχολή και πήγε με ιδιωτικό αυτοκίνητο (και όχι με αυτοκίνητο του πανεπιστημίου) στη Θεσσαλονίκη για να πάρει την πτήση για Αθήνα.

Read More

And More