Μπέτυ Μπαζιάνα – Μαρέβα Μητσοτάκη: Σήμερα η μεγάλη ημέρα της συνάντησής τους στο δείπνο!

Όλα τα βλέμματα είναι στραμένα σήμερα το βράδυ στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Αφορμή, το δείπνο που θα παραθέσει στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης προς τιμήν του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος αφού ο γ.γ. του ΟΗΕ θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Στο δείπνο, θα παρακαθίσει και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με τη σύζυγό του και θα γίνει αμέσως μετά την συνάντηση Παυλόπουλου – Μπαν Κι Μουν στις 20.15. Φυσικά αναμένουμε να δούμε τις στυλιστικές επιλογές των δύο κυριών, καθώς τα στυλ τους είναι πολύ διαφορετικά.

Το πρωί του Σαββάτου ο Μπαν Κι Μουν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09:30. Στην συνέχεια, ο γ.γ. του ΟΗΕ θα μεταβεί στη Λέσβο για ολιγόωρη επίσκεψη, συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Read More

And More