Μπέτυ Μπαζιάνα: Με τρία διαφορετικά look υποδέχτηκε την Μπριζίτ Τρονιέ και τον Εμανουέλ Μακρόν [pics]

Ο Προέδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν (Emmanuel Macron) και η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ (Brigitte Trogneux) ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα της επίσκεψής τους στη χώρα μας με γεμάτο πρόγραμμα. Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τη σύζυγό του Σίσσυ, το ζεύγος αποχωρίστηκε και ακολούθησε ο καθένας το δικό της πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, βέβαια, συναντήθηκαν στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο όπου έδωσαν το παρών στην δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όπου συναντήθηκαν με όλα τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις φωτογραφίες από το προεδρικό δείπνο

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το total black look της και την κομψή της εμφάνιση. Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η ενδυματολογική επιλογή της συντρόφου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα για να συνοδεύσει την Μπριζίτ Τρονιέ στην ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και στη συνέχεια στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Λίγο αργότερα, στην ομιλία του Εμανουλε Μακρόν στην Πνύκα βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα πάλι με λευκό σύνολο. Αυτή τη φορά επέλεξε παντελόνι και σακάκι.

Τέλος, το βράδυ επέλεξε ένα κομψό μαύρο φόρεμα το οποίο το συνδύασε με μαύρο clutch τσαντάκι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP (Andrea Bonetti)

Read More

And More