Μπουράκ Χακί: Η γνωριμία του με τη Χαρά Παππά, τα λόγια αγάπης και η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου [video]

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Μπουράκ Χακί, ο Τούρκος ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από το ρόλο του στο σίριαλ Kismet, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” και μίλησε για τη σχέση του με την Χαρά Παππά από το GNTM, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν της έχει κάνει επίσημη πρόταση γάμου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός φαίνεται να ζει έναν μεγάλο έρωτα με το όμορφο μοντέλο, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν σταμάτησε να της ρίχνει τρυφερές ματιές και να χαμογελά κάθε φορά που ανέφερε το όνομά της. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και παρά το γεγονός ότι κατάγονται από διαφορετικές χώρες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να είναι ευτυχισμένοι μαζί.

“Ήταν πραγματικά μια μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Είμαστε τα τελευταία τρία χρόνια μαζί. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και εκείνη ότι πραγματικά αγαπάει. Μία γυναίκα μπορεί να σου αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι περήφανος που είμαι μαζί της και πολύ χαρούμενος που έχω μια τέτοια αρραβωνιαστικιά. Γνωριστήκαμε στα μπουζούκια. Εγώ έπαιζα στο θέατρο μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη. Η Χαρά πρώτη φορά στη ζωή της είχε έρθει στην Αθήνα. Καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι στα μπουζούκια… Μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Νιώθαμε πολύ οικεία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπουράκ Χακί.

Όσον αφορά την περιβόητη πρόταση γάμου, ο Μπουράκ Χακί απαντά: “Θέλω να κάνω οικογένεια με την Χαρά Παππά, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο μία γυναίκα και αυτή είναι η Χαρά. Ζω μια σοβαρή σχέση, θέλω να παντρευτώ μαζί της. Της έκανα πρόταση γάμου απλά δεν ξέρω πότε θα γίνει το μυστήριο. Δεν ξέρουμε το πότε, δεν έχουμε κάνει σχέδια για την ημερομηνία. Όποτε είναι η σωστή στιγμή θα γίνει”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πού θα μείνουν, αν τελικά η Χαρά Παππά θελήσει να κυνηγήσει το όνειρό της στην Ελλάδα: “Δεν έχει διαφορά Ελλάδα, Τουρκία… Είναι λεπτομέρειες αυτό. Δεν είναι θέμα. Σημασία έχει το τι θέλουν οι δύο άνθρωποι. Τι θέλω εγώ, τι θέλει εκείνη και τι θέλουμε και οι δύο μαζί. Ο έρωτας θα νικήσει”, συμπλήρωσε ο γοητευτικός ηθοποιός.

Read More

And More