Μπουράκ Χακί – Χαρά Παππά: Full in love στην Αθήνα! Το γεύμα και η βόλτα στο κέντρο [pics]

Το 2020 βρήκε τον Μπουράκ Χακί και τη Χαρά Παππά ερωτευμένους και πιο ευτυχισμένους από ποτέ! Ο γοητευτικός ηθοποιός και το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model είναι ζευγάρι περίπου τρία χρόνια και τον τελευταίο καιρό μένει μόνιμα στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού στην Τουρκία. Μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους μια ηλικιακή διαφορά 22 χρόνων, όμως αυτό είναι και το μόνο που τους χωρίζει, καθώς οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί επέλεξαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά στην Τουρκία μαζί με τον γιο του ηθοποιού και τους φίλους τους. Όμως, λίγες ημέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας. Το όμορφο ζευγάρι απόλαυσε το γεύμα του σε ένα από τα γνωστά εστιατόρια της περιοχής, ενώ δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει τρυφερά βλέμματα και να ταΐζει ο έναν τον άλλον.

Οι δυο τους μπορεί ακόμα να μην έχουν αποφασίσει που θα μείνουν, όμως η Χαρά Παππά θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της στο modeling, με τον σύντροφό της να είναι στο πλάι της και να την στηρίζει στην κάθε της απόφαση.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More