Μπραντ Πιτ – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους – Οι φήμες για σχέση μετά το διαζύγιο του μοντέλου

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε γνωστό πως η Emily Ratajkowski πήρε διαζύγιο από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, λόγω απιστίας του τελευταίου.

Οι φήμες βέβαια θέλουν το πασίγνωστο μοντέλο να έχει έρθει αρκετά κοντά με τον… Brad Pitt! Σύμφωνα με το δημοσίευμα του OK, μετά τον χωρισμό της Emily Ratajkowski, ο γοητευτικός ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε ευκαιρία να την «πέσει» στο μοντέλο.

«Ο Brad ήταν ξετρελαμένος με την Emily από το πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2020. Δεν ήταν σε ιδιωτικό χώρο οι δυο τους ή κάτι τέτοιο, αλλά μιλούσαν με φίλους τους τριγύρω. Προφανώς ήταν εκτός ορίων τότε. Ήταν ευτυχισμένη και παντρεμένη με τον Sebastian και ο Brad Pitt το σεβάστηκε αυτό».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τώρα που η Emily χώρισε φαίνεται πως ο Brad Pitt έκανε την κίνησή του: «Της ζήτησε να βγουν και εκείνη είπε “ναι”. Πάντα πίστευε ότι ο Brad Pitt είναι χαριτωμένος, και τι είχε λοιπόν να χάσει;» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του χολιγουντιανού σταρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και διέψευσε ότι υπάρχει το συγκεκριμένο ειδύλλιο. Ο Brad Pitt αυτή την περίοδο είναι single και σίγουρα δεν θέλει να βγει η προσωπική του ζωή εκτός ιδιωτικότητας.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More