Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του – Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται

Τη συνεπιμέλεια των έξι παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί κέρδισε να έχει ο Μπραντ Πιτ, ύστερα από μια διαμάχη περίπου πέντε ετών.

Όπως είναι γνωστό, ο διάσημος σταρ αγωνιζόταν για πολλά χρόνια να έχει ίσα δικαιώματα με την πρώην σύζυγό του, όσον αφορά στα παιδιά τους, τον 19χρονο Μάντοξ, τον 17χρονο Παξ, τη 16χρονη Ζαχάρα, τη 14χρονη Σιλό και τα 12χρονα διδύμα Βιβιέν και Νοξ.

«Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά» δήλωσε μια πηγή κοντά στον Πιτ στη Daily Mail, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με την Page Six, ο δικαστής Τζον Ουντερκίρκι, μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες υπηρεσιών παιδιού και μάρτυρες, κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του. «Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή. Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη ηθοποιός – η οποία έχει υποστηρίξει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία – θα συνεχίσει τη νομική της μάχη και είπε ότι η απόφαση του δικαστή ήταν περισσότερο «προσωρινή απόφαση». «Η κοινή επιμέλεια δεν είναι το ζήτημα στο οποίο αντιτίθεται η Αντζελίνα Τζολί, υπήρχαν και άλλα ζητήματα ανησυχίας, αλλά η απόφαση ελήφθη» ανέφερε η πηγή.

Πηγή φωτογραφιών: splashnews

Read More

And More