Μπρίτνει Σπίαρς: O Σαμ Άσγκαρι «σπάει» τη σιωπή του μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου – Την κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Μπρίτνει Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι αποφάσισαν να χωρίσουν. Ενώ τώρα στο φως έρχονται διάφορες λεπτομέρειες της σχέσης τους που τους οδήγησε στο διαζύγιο.

Πηγές που γνωρίζουν καλά και τους δυο, αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της εξαετούς σχέσης τους ο Άσγκαρι είχε εκφράσει συχνά ανησυχίες για τις σωματικές επιθέσεις της Μπρίτνει Σπίαρς εναντίον του. Όπως αναφέρει το TMZ, στη σχέση τους υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η παρέμβαση της ασφάλειας ήταν απαραίτητη για την εκτόνωση των έντονων διαφωνιών, αλλά ένα συγκεκριμένο επεισόδιο συνέβη χωρίς την παρουσία προσωπικού ασφαλείας.

Οι ίδες πηγές αναφέρουν ότι ο Σαμ Ασγκάρι υποστήριξε ότι κοιμόταν στο κρεβάτι τους, όταν η ποπ σταρ φέρεται να ταράχτηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι. Ο Άσγκαρι απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, ενώ ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποτιθέμενο αυτό περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος, συνέπεσε με εικόνες που εμφάνιζαν ένα μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι του, οι οποίες απαθανατίστηκαν από παπαράτσι.
Παρατηρώντας τους μώλωπες, οι παπαράτσι επιχείρησαν να ρωτήσουν για τα τραύματα, με αποτέλεσμα ο Σαμ Άσγκαρι να αρνηθεί να απαντήσει και να ζητήσει να μην φωτογραφηθεί.

Άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση αποκαλύπτουν ότι η ανησυχία του Άσγκαρι προήλθε από την εμφανή εμμονή της τραγουδίστριας στα μαχαίρια. Υποτίθεται ότι διάφορα μαχαίρια ήταν διασκορπισμένα σε όλη την κατοικία τους, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαράς τους, όπου δικαιολογούσε την παρουσία τους, ως μέσο αυτοάμυνας λόγω αυξημένης παράνοιας. Πηγές χαρακτηρίζουν την Σπίαρς ως επιρρεπή στο να ταράζεται υπερβολικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Read More

And More