Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της

H Μπρίτνεϊ Σπιάρς μετά από 13 χρόνια κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, αφού δικαιώθηκε μετά από δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με το Page Six το οποίο παρουσίασε ολόκληρο το ρεπορτάζ, ο έλεγχος του μπαμπά της στη ζωή της ήταν «τοξικός» και η δικαστής ικανοποίησε το αίτημα του Αμερικανίδας pop star να τον… τελειώσει από συντηρητή της περιουσίας της.

Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι, συμφώνησε ότι ήταν προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να αναστείλει τον Τζέιμι Σπίαρς από τη νομική ρύθμιση που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματα της διάσημης κόρης του τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Μπρίτνεϊ Σπιάρς ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι θα ζήσει με τους δικούς της όρους. «Πέρασε τόσον καιρό πιστεύοντας ότι δε θα ερχόταν ποτέ η μέρα που ο έλεγχος του πατέρα της σε κάθε τομέα της ζωής της θα τελείωνε, αλλά να που έγινε», δήλωσε άτομο από το στενό της περιβάλλον.

Η διάσημη pop star θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε να πιλοτάρει αεροπλάνο, πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Read More

And More