Μπρίτνεϊ Σπιάρς: Η αδελφή της σπάει τη σιωπή της – «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση»

H Μπρίτνεϊ Σπιάρς μετά από 13 χρόνια κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, κερδίζοντας την δικαστική διαμάχη.

Ένα μήνα αργότερα, η αδελφή της τραγουδίστριας Τζέιμι Λιν προχώρησε σε παρόμοιες αποκαλύψεις μιλώντας για την καταπίεση που δεχόταν από τους γονείς της στα πλαίσια της κηδεμονίας της.

Στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο «Things I Should Have Said», η αδερφή της περιγράφει τις δικές της εμπειρίες με τους γονείς τους, ενώ αποκαλύπτει πως στην ηλικία των 16, την είχαν αναγκάσει να προχωρήσει σε έκτρωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, όταν η έφηβη τότε Τζέιμι Λιν ανακοίνωσε στους γονείς της την εγκυμοσύνη της, το πρώτο πράγμα που έκαναν είναι να «μπουν αγριεμένοι στο δωμάτιό της, προσπαθώντας να την πείσουν για το πόσο κακή ιδέα ήταν να γίνει μητέρα».

«Θα καταστρέψει την καριέρα σου, είσαι τόσο νέα. Δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Τώρα μπορείς να πάρεις χάπια και εμείς θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι ακολουθήσει. Ξέρω έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς πολύ γρήγορα το πρόβλημα», είπε ο πατέρας της, Τζέιμς Παρνέλ Σπίαρς.

Μάλιστα, οι γονείς της όχι μόνο δεν προσπάθησαν να την βοηθήσουν ψυχικά, αντιθέτως μάλιστα, χάρηκαν με τη «νίκη τους». «Η μητέρα μου φόρεσε την απογοήτευσή μου σαν το αγαπημένο της σακάκι», αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Read More

And More