Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα «επίθεση» στους γονείς της: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να κατάφερε μετά από 13 χρόνια να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, ωστόσο τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για εκείνη.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεχάσει τον πόνο που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που πλέον είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 13 χρόνια κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, αφού δικαιώθηκε μετά από δικαστική απόφαση.

Η διάσημη τραγουδίστρια όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τον πόνο που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που πλέον είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Η 40χρονη ποπ σταρ πλέον έχει το ελεύθερο να αναρτά ό,τι θέλει και στα social media και δεν είναι λίγες οι επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά των γονιών της.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, προχώρησε σε μια νέα επίθεση, σε ακόμη μία έντονη κατάθεση ψυχής για το διάστημα της κηδεμονίας της, ενοχοποιώντας και πάλι τον πατέρα και τη μητέρα της, μέσα από ένα αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε:

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο !!! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων μου, και όλο το κοινό… ήταν είτε μαστουρωμένοι είτε μεθυσμένοι του κω.. τους !!! Ήμουν η γαμ… Αγία που φοβόταν να μετακομίσει ή ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έβαζε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν… ακόμα και στην Αμερική, τη χώρα των ελεύθερων !!!! Περνάνε τα χρόνια και ακόμα με βάζει σε ψυχιατρείο !!!! Ούτε ένας γαμ… άνθρωπος δεν με υπερασπίστηκε !!! Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα.. !!! Και σε όλους τους γιατρούς που γαμ… το μυαλό μου… Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση !!! Φίλα μου τον γαμ.. κώ…  !!!!».

Read More

And More