Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Ασγκάρι: Ο επεισοδιακός γάμος, οι διάσημοι καλεσμένοι και ο μοναδικός Έλληνας που έδωσε το «παρών»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 10/6 με θρησκευτικό γάμο, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η παραμυθένια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα σε μια τελετή με περίπου 60 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων οι Drew Barrymore, Madonna, Donatella Versace, Paris Hilton και Kathy Hilton, υπήρξαν όμως και Έλληνες καλεσμένοι, ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαρία Μενούνος.

Από την οικογένεια της τραγουδίστριας το «παρών» φαίνεται να έδωσε μόνο ο αδελφός της, Μπράιαν, ενώ οι γονείς και η αδελφή της απουσίαζαν. Και οι γιοι της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς, δεν ήταν παρόντες στον γάμο, αλλά είναι «ευτυχισμένοι» για τη μαμά τους, δήλωσε στο People o δικηγόρος του Κέβιν Φέντερλαιν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την ιδιαίτερη αυτή μέρα, επέλεξε νυφικό από τον οίκο μόδας, Versace και εισέβαλλε στο χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι “Can’t Help Falling in Love του Έλβις Πρίσλεϊ.

«Είμαι πολύ εκστασιασμένος που ήρθε αυτή η μέρα και είναι παντρεμένοι. Ξέρω ότι το ήθελε τόσο καιρό. Είναι τόσο περιποιητικός και υποστηρικτικός σε κάθε βήμα», είπε ο μάνατζερ του Ασκάρι, Brandon Cohen, στο People μετά την τελετή. «Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τον Sam στη ζωή μου και ανυπομονώ για το μέλλον που θα χτίσουν μαζί».

Kathy Hilton

Drew Barrymore

Donatella Versace

Από τον γάμο του ζευγαριού δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το TMZ. O πρώην σύζυγος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ προσπάθησε να «χαλάσει» την τελετή εισβάλλοντας στον χώρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν και τώρα κατηγορείται για παραβίαση και βανδαλισμούς. Το ένταλμα είναι σε βαθμό κακουργήματος καθώς κατηγορείται και για κλοπή σε άλλη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δες περισσότερα στιγμιότυπα από τον γάμο από το βίντεο της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

 

Η γνωριμία του ζευγαριού

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γνώρισε τον Σαμ Ασγκάρι το 2016 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το Slumber Party.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά, με τον 26χρονο personal trainer, τον Σεπτέμβριο του 2021 να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους.

Λίγους μήνες μετά, το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, δυστυχώς, όμως, η κύηση δεν ολοκληρώθηκε αφού η ίδια απέβαλε.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Images – Instagram

Read More

And More