Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία εμφανίζεται σε άσχημη κατάσταση να οδηγεί επικίνδυνα.
Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail, η Μπρίντεϊ Σπίαρς φαίνεται να φεύγει από εστιατόριο χέρι χέρι με μία φίλη της και μπαίνει στη θέση του οδηγού στο θηριώδες τζιπ της. Αν και προσπάθησαν να τη σταματήσουν, εκείνη ξεκίνησε να οδηγεί, κάνοντας μάλιστα και επικίνδυνη αναστροφή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι η τραγουδίστρια «σχεδόν χτύπησε τη φίλη της καθώς έβγαινε» από το πάρκινγκ. Όπως θα δεις, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα φαίνεται να μην μπορεί να μείνει στη λωρίδα της, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα
«Ακόμα και όταν έφτασε στο σπίτι της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να καταφέρει να περάσει την είσοδο» ανέφερε άλλη πηγή στη Daily Mail.
«Πληκτρολογούσε τον κωδικό και οδηγούσε μέχρι την πύλη, αλλά η πύλη δεν άνοιγε. Το έκανε αυτό τρεις ή τέσσερις φορές. Η φίλη της δεν βγήκε ποτέ από το αυτοκίνητό της. Μετά από 20 λεπτά, η φίλη έφυγε. Η Μπρίτνεϊ πέρασε άλλα 10 λεπτά προσπαθώντας να μπει και τελικά τα κατάφερε» είπε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.