Μπριζίτ Μπαρντό: Η πυροσβεστική στο σπίτι της για τις πρώτες βοήθειες – Με αναπνευστικά προβλήματα η ηθοποιός

Στο σπίτι της Μπριζίτ Μπαρντό στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας έσπευσε η πυροσβεστική για τις πρώτες βοήθειες στην 88χρονη σήμερα ηθοποιό.

Η Μπριζίτ Μπαρντό ένιωσε μια αναπνευστικά προβλήματα νωρίς το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου, όπως αποκάλυψε ο άνδρας της στα γαλλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει το BFMTV, επικαλούμενο τις δηλώσεις του συζύγου της, η πυροσβεστική έσπευσε στο σπίτι γιατί η σούπερ σταρ του γαλλικού κινηματογράφου παραπονιόταν εδώ και λίγες ημέρες για την πολλή ζέστη.

«Τα ασθενοφόρα πήγαν σε λάθος διεύθυνση», δήλωσε αρχικά ο σύζυγος της Μπριζίτ Μπαρντό. «Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Μπριζίτ είχε δυσκολία στην αναπνοή. Ήταν πιο έντονη από ό,τι συνήθως, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το πούμε μια στιγμή αναπνευστικής σύγχυσης», αποκάλυψε ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι της χορηγήθηκε οξυγόνο και ότι η πυροσβεστική έμεινε εκεί για να την παρακολουθεί την πορεία της αναπνοής της για λίγη ώρα. «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει και η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο σύζυγός της.

 

Φωτογραφία: brigittebardotpage/ instagram

Read More

And More