Μπριζίτ Τρονιέ: Μας δείχνει το δώρο που της έκανε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας! [pics]

Όμορφες στιγμές στην Αρχαία Αγορά πέρασε το πρωί η Μπριζίτ Τρονιέ! (Brigitte Trogneux). Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ξεναγήθηκε από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου αλλά και ομάδα αρχαιολόγων στο γνωστό αρχαιολογικό χώρο της Αθήνας και έδειχνε να περνάει υπέροχα και να ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις πληροφορίες.

Η Μπριζίτ Τρονιέ φόρεσε αυτή τη φορά ένα μίνι μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με τις μαύρη τσάντα από τον αγαπημένο της γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton και μαύρα γυαλιά, ενώ και σήμερα φόρεσε τις μαύρες εσπαντρίγιες της που την διευκολύνουν στο βάδισμα χωρίς να μειώνουν την κομψότητα του outfit της!

Την ώρα της αποχώρησης από την Αρχαία Αγορά η κ. Τρονιέ- Μακρόν, ρωτήθηκε για τα δώρα που έλαβε από τις συζύγους των πολιτικών αρχηγών και εκείνη με ενθουσιασμό μας έδειξε αυτό που φορούσε και ήταν ένα χρυσό περιδέραιο, το οποίο ήταν κρυμμένο μέσα στο φόρεμά της. Το δώρο αυτό ήταν από την σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου Σίσσυ. Δες εδώ τα δώρα που της έκανε η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το δώρο στην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζιτ Μακρόν, αντίγραφο χρυσού μυκηναϊκού περιδεραίου με κρινόσχημες ψήφους, από τη Θήβα-Υστεροελλαδικής Περιόδου ΙΙ-ΙΙΙΑ:15ος -14ος αι. π.Χ. Από τις συλλογές του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ! ——————————- The present to the First Lady of France, Brigitte Macron was a Replica of a Mycenaean gold necklace of lily-shaped beads, from Thebes of Late Helladic II-IIIA: 15th-14th century BC from the BENAKI MUSEUM collections!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benaki Museum (@thebenakimuseum) στις

Read More

And More