Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Σήμερα ο παραμυθένιος γάμος τους! Όσα θέλεις να μάθεις

Σε λίγες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς της διεθνούς showbiz! Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η εκλεκτή της καρδιάς του Νίκολα Πελτζ πρόκειται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου στο Palm Beach της Φλόριντα.

Ο 22χρονος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η 27χρονη κληρονόμος γνωρίστηκαν στο Coachella πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ το 2020 έγινε γνωστή η σχέση τους. Μετά από μόλις 11 μήνες σχέσης ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. 

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την τελετή να πραγματοποιείται στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και πατέρα της νύφης, Νέλσον Πελτζ. Σε ένα κτήμα μπροστά στον ωκεανό, αξίας 103 εκατομμύρια δολάρια, με 27 κρεβατοκάμαρες.

Η 27χρονη ηθοποιός του Bates Motel φημολογείται ότι θα επιλέξει κάποια από τα παραμυθένια σχέδια του ιταλικού οίκου Valentino για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της. Όσον αφορά στους κουμπάρους του γάμου θα είναι τα αδέρφια του γαμπρού, ο 19χρονος Ρομέο και ο 16χρονος Κρουζ, ενώ οι φήμες θέλουν τον David Beckham να τελεί το μυστήριο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

Όσον αφορά τους λαμπερούς καλεσμένους, στην λίστα βρίσκονται τα πρώην μέλη των Spice Girls Έμα Μπάντον, Μέλανι Τσίσολμ, Μέλανι Μπράουν και Τζέρι Χάλιγουελ, η Νικόλ Ρίτσι, η Τζίτζι Χαντίντ και πολλοί ακόμη. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι στον γάμο της χρονιάς θα παρευρεθούν και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι διατηρούν στενή φιλία με τους διάσημους γονείς του ζευγαριού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Οι δυο τους παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν βρει ο ένας στον άλλον το άλλο τους μισό και ζουν έναν θυελλώδη έρωτα. Τόσο ο Μπρούκλιν Μπέκαμ όσο και η Νίκολα Πελτζ είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα από την όμορφη καθημερινότητά τους.

Δες επίσης: Μπρούκλιν Μπέκαμ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία της συντρόφου του, Νίκολα Πελτζ

Read More

And More