“Μπρούσκο”: Ενα παιχνίδι ζωής και θανάτου ξετυλίγεται προσεχώς στους δέκτες μας…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.) Ο Σήφης απειλεί τον Αλκιβιάδη πως έχει δύο μέρες για να προχωρήσει το διαζύγιο με την Αλκηστη.

Ο Πάτροκλος εκμεταλλεύεται την κατάσταση και τον φουντώνει ακόμα παραπάνω για εκδίκηση, βάζοντάς του στο μυαλό ότι ο Αχιλλέας και η Μελίνα γνωρίζουν πού κρύβεται το ζευγάρι. Ετσι, ο Αλκιβιάδης πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Μελίνας και, σε έξαλλη κατάσταση, βάζει το πιστόλι στον κρόταφο του Αχιλλέα προκειμένου να του αποκαλύψουν την τοποθεσία.

Η Κορίνα ενώ βρισκόταν στο 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της χάνει το μωρό και κατηγορεί τον Χρήστο γι’ αυτό, έτσι του ζητάει χρήματα για όλα όσα πέρασε εξαιτίας του… αλλιώς θα ομολογήσει τα πάντα στην Αλίκη. Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, έρχονται αντιμέτωποι με το όπλο του εκτός εαυτού Αλκιβιάδη, ενώ παράλληλα η Αλκηστη βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αναστασίας, καθώς ο Σήφης πρέπει να φύγει για την Ιταλία. Ο Διαμαντής στην περίπτωση αυτής της διαμάχης έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλκιβιάδη και παίρνει το μέρος του Σήφη.
Ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο αποφασίζουν να βγάλουν με το ζόρι την Αλκηστη από το σπίτι της Αναστασίας. Ο Αχιλλέας, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτοι είναι ο Αλκιβιάδης κι ο Πάτροκλος, διστάζει να αφήσει τη Μελίνα μόνη στα Χανιά. Το μίσος για τους Ματθαίους έχει κυριεύσει τόσο τη Δήμητρα που δεν σταματά ακόμα κι όταν διαπιστώνει ότι η Μαρίνα έχει εξαφανιστεί. Ολοι την ψάχνουν χωρίς αποτέλεσμα.

Η Δήμητρα κατηγορεί τους Ματθαίους για την ψυχολογία της μικρής αλλά κυρίως την Αλεξάνδρα… και, όταν την πετυχαίνει σε δημόσιο χώρο, αρπάζει την ευκαιρία να την ξεφτιλίσει μπροστά σε κόσμο με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα έχει ως συνέπεια ο Νεκτάριος να φτάσει στα όριά του μαζί της και να της επιτεθεί.

Παρά τις προειδοποιήσεις της Αναστασίας η Αλκηστη παίρνει μια παράτολμη απόφαση: Αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη και να πάει να βρει τον Σήφη στην Ιταλία προκειμένου να ζήσουν ανεμπόδιστοι τον έρωτά τους. Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για την τροπή που παίρνουν τα πράγματα στην Ιταλία και ετοιμάζεται και εκείνος να δράσει. Μια απρόσμενη ανατροπή θα αιφνιδιάσει τους πάντες!
Ο Μύρος αρνείται να πιστέψει ότι η Δάφνη ασκούσε το επάγγελμα της ιερόδουλης στο παρελθόν, εκείνη όμως το παραδέχεται και υπερασπίζεται τις επιλογές της καθώς και την ειλικρινή αγάπη της για εκείνον. Παρ’ όλα αυτά χωρίζουν και η ίδια αναγκάζεται να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι, βρίσκοντας προσωρινά καταφύγιο στο σπίτι της Μελίνας.

Read More

And More