“Μπρούσκο”: Ερχονται καταιγιστικές εξελίξεις…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.). Ο Αντρέας αποκαλύπτει στον Παύλο, στην Αναστασία και τη Χρυσάνθη ότι το σαμποτάζ στο κρασί το έκανε ο Πάτροκλος και όλοι βεβαίως ξέρουν ότι πίσω από αυτόν βρίσκεται ο Διαμαντής.

Ο Αλκιβιάδης βγαίνει εκτός εαυτού όταν αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ της Αλκηστης και του Σήφη. Η απιστία της γυναίκας του αποκαλύπτεται βγάζοντάς τον εκτός εαυτού. Πλέον στόχος του αδίστακτου άνδρα είναι να σκοτώσει τον Σήφη.

Εν τω μεταξύ, στη Γερμανία, Νεκτάριος και Δήμητρα περιμένουν με αγωνία τη γνωμάτευση του καθηγητή για τη Μαρίνα. Η Χρυσάνθη αποφασίζει να κόψει κάθε επικοινωνία με τον Πάτροκλο, μετά και την αποκάλυψη της συμμετοχής του στο σαμποτάζ κατά του Παύλου.

Η Αλκηστις προειδοποιεί τον Σήφη για τις απειλές που έχει εκτοξεύσει ο Αλκιβιάδης εναντίον του, ενώ ο Πάτροκλος έχει φροντίσει να τον ενημερώσει με νέα στοιχεία για την απιστία της γυναίκας του. Παράλληλα, ο Αλκιβιάδης είναι ανήσυχος, καθώς η ζωή του Αλέξη διατρέχει κίνδυνο και έτσι παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευθεί.

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει από την Αστυνομία πως έχουν καταφέρει να εντοπίσουν έναν ύποπτο για την απαγωγή του παιδιού της. Στο μεταξύ, ο Σήφης μαθαίνει από τον Παύλο ότι ο Πάτροκλος ήταν πίσω από το σαμποτάζ με τα κρασιά και εξαγριώνεται. Η Αλεξάνδρα υποπτεύεται τον Πάτροκλο για την αρπαγή του μωρού της, αλλά όταν το λέει στον Νεκτάριο, αυτός το αποκλείει.

Ο Σήφης μαθαίνει μέσω της Βασιλικής τους λόγους για τους οποίους η Αλκηστις απομακρύνθηκε από κοντά του και καταφέρνει να την πείσει να συναντηθούν, αγνοώντας ότι όλες οι κινήσεις της παρακολουθούνται από άνθρωπο του Αλκιβιάδη.
Η Αλεξάνδρα οργίζεται όταν επιβεβαιώνεται πως αυτός που είχε αρπάξει το μωρό της ήταν όντως ο Πάτροκλος, ενώ την ίδια στιγμή, στα Χανιά, ο Πάτροκλος ξεγελάει τους αστυνομικούς που φυλάνε τον Αλέξη στο νοσοκομείο και εισχωρεί στον θάλαμο με σκοπό να του κλείσει μια για πάντα το στόμα.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας αποκαλύπτει ενώπιον Νεκτάριου και Ματθαίου πως η Δήμητρα έχει δεσμό με τον Πάτροκλο. Η αποκάλυψη αυτή θα φέρει μεγάλες συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Η Δάφνη αποφασίζει να μιλήσει στον Μύρο για το παρελθόν της. Οταν ωστόσο το κάνει, η στάση του νεαρού άνδρα την απογοητεύει. Λίγο αργότερα η Δάφνη θα μάθει για όλες τις δολοπλοκίες του Διαμαντή προκειμένου αυτός ο γάμος να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Read More

And More