“Μπρούσκο”: Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

‘Οπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Μπρούσκο”, ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, μετά τον χωρισμό τους και τις δυσκολίες που τους ωρίμασαν και τους «έδεσαν» περισσότερο από ποτέ, γυρίζουν μαζί στην Κύπρο, έχοντας βάλει τη σχέση τους και τον γάμο τους σε μια νέα βάση.

Ο Νεκτάριος επιτίθεται ανοιχτά στον Πάτροκλο και του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πλέον καμία θέση στη ζωή του, μετά τις αποκαλύψεις γι’ αυτόν και τη Δήμητρα.

Ο Ματθαίος και η Αναστασία έρχονται ολοένα και πιο κοντά, μέσα από κρυφές συναντήσεις. Ο Πάτροκλος, τρέμοντας ότι απειλείται η περιουσία του Διαμαντή απ’ τη Ρενάτα, αποφασίζει να της τρίξει τα δόντια. Στο μεταξύ, μετά από πίεση του Ανδρέα, η Αναστασία ομολογεί ότι είδε κρυφά τον Ματθαίο.

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα βγαίνουν για λίγο το βράδυ έξω από το σπίτι, όταν συνειδητοποιούν όμως ότι δεν πήραν τα κλειδιά, αποφασίζουν να διαρρήξουν ένα παράθυρο… Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η αστυνομία ειδοποιείται και οι δυο τους συλλαμβάνονται.

Κι ενώ η Δήμητρα εξακολουθεί να προσπαθεί να αποξενώσει τη Μαρίνα από τους Ματθαίους, εκείνη κρατάει συγκινημένη για πρώτη φορά τον αδερφό της, τον μικρό Αχιλλέα, στην αγκαλιά της. Η μικρή με συγκίνηση γνωρίζει τον γιο του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας και παίρνει την απόφαση να κάνει το χειρουργείο.

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς η Μαρίνα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Στο μεταξύ ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος προσπαθούν να πείσουν τον Διαμαντή να φέρει τον Σήφη στα Χανιά, για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, βγάζοντάς τον από τη μέση.
Η Δανάη πέφτει σχεδόν πάνω στον Πάτροκλο με κίνδυνο ν’ αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Κωνσταντίνα και Γεθσημανή επισκέπτονται ταυτόχρονα το χασάπικο όπου εργάζεται ο Χαρίδημος, φέρνοντάς τον σε τρομερά αμήχανη θέση.

Read More

And More