“Μπρούσκο”: Κορυφώνεται η αγωνία!

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Η είδηση της δολοφονίας του Αλκιβιάδη φτάνει στα αυτιά του Παύλου και της Χρυσάνθης μέσω του Ανδρέα και οι ελπίδες όλων για αποδεικτικά στοιχεία που αθωώνουν τον Σήφη λιγοστεύουν.

Η Δανάη έχοντας τύψεις τηλεφωνεί στη Μελίνα και στον Αχιλλέα με σκοπό να τους αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από τον Πάτροκλο… Εξαλλος ο Πάτροκλος επιτίθεται στη Χρυσάνθη σε κεντρικό δρόμο των Χανίων. Η Αναστασία ταράζεται όταν δέχεται το τηλεφώνημα του Ιταλού συνεργάτη της που απαιτεί αγριεμένος να πάει την επομένη κιόλας στην Ιταλία, λόγω προστριβών του εκεί με τον Σήφη.

Ο Αχιλλέας απαιτεί από τον αστυνόμο Αρχοντάκη να του δώσει ό,τι στοιχεία έχει για τους απαγωγείς της Αγάπης. Οταν ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι η Αστυνομία υποψιάζεται ένα οικείο άτομο της οικογένειας ως υπεύθυνο για την απαγωγή, βγαίνει εκτός εαυτού και απαιτεί από τον αστυνόμο να του αποκαλύψει το όνομα. Το γεγονός αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τη Μελίνα, αφού η ίδια ανησυχεί ότι θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα κινδυνέψει.

Η Ρενάτα λέει στον Διαμαντή ότι ο Πάτροκλος αποπειράθηκε να τη βιάσει. Από την άλλη ο Πάτροκλος απειλεί τη Δήμητρα ότι θα τη σκοτώσει αν διαπιστώσει ότι έχει βρει κάποιον άλλον άνδρα. Παράλληλα ο Αχιλλέας προτείνει στον Παύλο να δώσει ψεύτικο άλλοθι στον Σήφη, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στα Χανιά.

Τέλος, ο Διαμαντής πιστεύει στα λεγόμενα της Ρενάτας ότι ο Πάτροκλος της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει και τον φέρνει μπροστά της, πιέζοντάς τον να ομολογήσει. Εν τω μεταξύ η Μελίνα κλείνει κρυφά από τον Αχιλλέα ένα ραντεβού…

Read More

And More