“Μπρούσκο” με άρωμα Πουκέτ! Ολα όσα έγιναν στον επίγειο Παράδεισο…

Ήλιος που καίει, καταγάλανα νερά, απάτητες χρυσαφένιες αμμουδιές… Όχι, δεν σας περιγράφουμε τις διακοπές των ονείρων σας! Σας περιγράφουμε το φυσικό σκηνικό με φόντο το οποίο έγιναν τις τελευταίες δέκα ημέρες τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, “Μπρούσκο”.

Τι κι αν διανύουμε χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς; Εκεί στο κανάλι του Αμαρουσίου είπαν να κάνουν την υπέρβασή τους και έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο στην καθημερινή τους σειρά , “Μπρούσκο”, προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι την Ταϊλάνδη και το εξωτικό Πουκέτ!

Βλέπετε, μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία της σειράς πέρσι στους πίνακες τηλεθέασης, οι Αντεννικοί την πιστεύουν πολύ και φέτος και έχουν αποφασίσει να την στηρίξουν με κάθε τρόπο, προκειμένου να διατηρήσει την δυναμική της, για να εξακολουθήσει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και φυσικά και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Έτσι, το σενάριο της Βάνας Δημητρίου τοποθετούσε τους βασικούς ήρωες της σειράς σε ένα άκρως εξωτικό σκηνικό, από το οποίο ουσιαστικά και ξεκινά η δράση του δεύτερου, ολοκαίνουργιου κύκλου. Η γνωστή δημιουργός επιθυμούσε πραγματικά να προσφέρει μία μαγική έναρξη στους φίλους της σειράς και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος οι Αντεννικοί δεν θέλησαν να της χαλάσουν το χατίρι.

Αποτέλεσμα; Ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ελένη Βαίτσου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και όχι μόνο έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για Ταϊλάνδη. Μάλιστα, αρχικά το προγραμματισμένο ταξίδι τους κινδύνεψε μιας και υπήρξε πιθανότητα να πέσουν πάνω στην περίοδο των Μουσώνων, αλλά κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν έγινε.

Τόσο οι ηθοποιοί, όσο και το συνεργείο της σειράς δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους γι ΄αυτό το ταξίδι, μιας και όπως και να το κάνουμε εκτός από το κομμάτι της δουλειάς τους περίμενε εκεί και το κομμάτι των διακοπών, αφού φρόντισαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Το ταξίδι τους με το αεροπλάνο διήρκεσε δώδεκα ώρες και ο αρχικός προορισμός τους ήταν η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ, μέσω Ντουμπάι.

Από εκεί πήραν άλλη πτήση και «πέταξαν» για το παραδεισένιο Πουκέτ. Εκεί πριν πιάσουν δουλειά, οι περισσότεροι από την παρέα φρόντισαν να κάνουν περίπατο με ελέφαντες μέσα στο τροπικό δάσος, ράφτινγκ σε ποταμό, επισκέφτηκαν ναούς, παραδοσιακά ρεστοράν και γεύτηκαν απολαυστικά πιάτα της ταϊλανδέζικης κουζίνας, ενώ παρακολούθησαν και τοπικούς χορούς και φυσικά απόλαυσαν κι εκπληκτικές τεχνικές μασάζ.

Όταν οι… μίνι διακοπές ολοκληρώθηκαν, ξεκίνησαν με άκρως εντατικούς ρυθμούς την δουλειά. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες δε, τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και το μεγαλύτερο κομμάτι τους πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε η εικόνα που θα μεταφερθεί στους τηλεθεατές να κουβαλά όσο το δυνατόν πιο έντονο το άρωμα του Πουκέτ και του εκεί εξωτικού τρόπου ζωής. Τα νερά, τα καπέλα, οι βεντάλιες ήταν μερικά από τα “όπλα” των συντελεστών ενάντια στην ζέστη, ενώ απαραίτητο… αξεσουάρ ήταν και το αντηλιακό, ακόμα και την ώρα του γυρίσματος και όχι μόνο τις στιγμές της ηλιοθεραπείας!

Όσο για το πως ακριβώς μας τοποθετεί η ιστορία μας στο Πουκέτ; Σύμφωνα με το σενάριο το ειδυλλιακό Πουκέτ έχουν επιλέξει για ταξίδι του μέλιτος ο Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) και η Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) μετά τον γάμο τους στην Κύπρο. Βλέπετε, η απαγωγή της “Μελίνας” διέκοψε με τον πιο άγαρμπο τρόπο τα ρομαντικά σχέδια του ζευγαριού. Τώρα ,λοιπόν, που η “Μελίνα” επέστρεψε και πάλι στην αγκαλιά του “Αχιλλέα”, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έστω και καθυστερημένα το ταξίδι του μέλιτος. Όμως αυτό το ταξίδι θα κρύβει και κάποιες άσχημες εκπλήξεις για το ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς… σκιές από το παρελθόν τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα, ενώ τα δαιμόνια σχέδια του “Πάτροκλου” δεν σταματούν λεπτό!

Read More

And More