“Μπρούσκο”: Μία οικογενειακή τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει τους πάντες…

Με ραγδαίους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στα προσεχώς της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Στην Κύπρο, η Μαρίνα, τρομοκρατείται όταν ο Πάτροκλος εισβάλλει σπίτι της και απαιτεί να μιλήσει στη Δήμητρα. Στην Κρήτη, ο πόνος φέρνει πιο κοντά τη Μελίνα με τον Αχιλλέα, ενώ ο Ματθαίος και η Αναστασία καταρρέουν στο άκουσμα της νέας επιδείνωσης υγείας του γιου τους.

Ο Πάτροκλος, μη μπορώντας να αποδεχτεί την απόφαση της Δήμητρας να χωρίσουν την παίρνει με το ζόρι στο σπίτι του στην Κύπρο και την κρατάει εκεί με τη βία. Ο χρόνος για τον μικρό Ανδρέα μετράει πλέον αντίστροφα και η Αναστασία με τον Ματθαίο καλούνται να πάρουν μία δύσκολη απόφαση. Η Μελίνα αναθεωρεί τις απόψεις της και ζητάει από τον Αχιλλέα να επιστρέψει κοντά του στην Κύπρο.

Η ώρα που θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος για τον μικρό Αντρέα πλησιάζει και η Αναστασία, τρελαμένη από πόνο, φτάνει σ’ έναν γκρεμό αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της. Η απόπειρα αυτοκτονίας τρομοκρατεί τους πάντες, που δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τις δραματικές εξελίξεις.

Ο Ματθαίος και η Αναστασία θα πρέπει να πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους αποχαιρετώντας το παιδί τους. Στην οδύνη τους συμμετέχουν όλοι… τα μίση μπαίνουν στην άκρη. Μετά απ’ αυτό το τραγικό γεγονός, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Στη συνέχεια η Αναστασία κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική και ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα φεύγουν για το Λονδίνο…

Για όλους τους άλλους, η ζωή συνεχίζεται μέσα στην καθημερινότητά της με τους έρωτες, τους καβγάδες, τις μικρές και μεγάλες χαρές τους. Οταν η πρώτη περίοδος πένθους περάσει, θα έρθει η στιγμή για Μελίνα και Αχιλλέα να αναθεωρήσουν την πορεία της σχέσης τους και να κάνουν νέα σχέδια, να ενωθούν ξανά…

Read More

And More