“Μπρούσκο”: Μυστικά που… καίνε έρχονται στο φως!

Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια ο Διαμαντής και αυτήν τη φορά δύσκολα θα ξεφύγει τόσο από την οικογένειά του όσο φυσικά και από τους Ματθαίους, οι οποίοι με κάθε τρόπο θα επιδιώξουν να τον κλείσουν στη φυλακή!

Η Ολγα στην προσπάθειά της να κερδίσει χρόνο αλλά και την προσοχή του Ματθαίου ο οποίος είναι και πάλι ζευγάρι με την Αναστασία, αποκαλύπτει στον επιχειρηματία πως μπήκε στη ζωή του μετά από εντολή του Διαμαντή προκειμένου να τον κατασκοπεύει και στη συνέχεια να του καταστρέψει την οικογενειακή επιχείρηση.

Από την πλευρά του ο Ματθαίος ξεκαθαρίζει στην Ολγα πως θα πάρουν διαζύγιο, όμως εάν τον βοηθήσει να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή, τότε θα γλιτώσει τη φυλακή. Εκείνη δέχεται και σαν πρώτη κίνηση καλής θέλησης αποκαλύπτει στον σύζυγό της με ποιο τρόπο ο Διαμαντής προσπάθησε να φέρει στην κατοχή του τους αμπελώνες Δημοσθένους. Ο Κύπριος επιχειρηματίας υπόσχεται στον εαυτό του και στην οικογένειά του εκδίκηση!

Ομως η μεγάλη αποκάλυψη θα έρθει λίγο αργότερα, όταν τελείως τυχαία, στην Κρήτη, ο Σήφης θα ανακαλύψει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα της απαγωγής της Μελίνας.
Σε κατάσταση σοκ συνειδητοποιεί πως ο θείος του ευθύνεται για όλα: Την απαγωγή της κοπέλας από τον Πάτροκλο, την οικονομική καταστροφή τόσο του ίδιου όσο και του Αχιλλέα, ενώ αρχίζει να πιστεύει για πρώτη φορά και τα λεγόμενα του πατέρα του για τον θάνατο της μητέρας του.
Ο Σήφης συναντιέται με τον πατέρα του και του ζητά να μάθει περισσότερα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν, ενώ στη συνέχεια ενημερώνει την Αναστασία πως θα καταδώσει τον θείο του στις αρχές.

Η Αναστασία παρακαλεί τον Σήφη να μην προχωρήσει σ’ αυτή την κίνηση καθώς το τεράστιο σκάνδαλο που θα ξεσπάσει στην Κρήτη θα καταστρέψει και τους ίδιους αμαυρώνοντας τη φήμη τους και αποτελειώνοντάς τους οικονομικά.

Ο Σήφης είναι αμετάπειστος και το μόνο που καταφέρνει η Αναστασία είναι να τον πείσει να αντιμετωπίσει τον θείο του πρόσωπο με πρόσωπο πριν τα πράγματα φτάσουν σε μη αναστρέψιμο σημείο. Ωστόσο αυτός που θα δώσει την τελική λύση θα είναι ο Παύλος Γιαννακάκης με μια κίνηση που θα εκπλήξει τους πάντες!

Read More

And More