“Μπρούσκο”: Σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως!

Οπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 8.00 μ.μ.) η επιστροφή του Σήφη στα Χανιά δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις. Η Στεφανία θα τρελαθεί από τη χαρά της μόλις δει τον πατέρα της, χωρίς να ξέρει ότι αυτή η χαρά θα κρατήσει πολύ λίγο, καθώς ο Σήφης θα συλληφθεί.
Ο νεαρός Γιαννακάκης οδηγείται στην ασφάλεια κι από εκεί στον ανακριτή και τον εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ η Δήμητρα επιστρέφει στα Χανιά, έχοντας ρευστοποιήσει τα κεφάλαιά της κι αγνοώντας πως ο Πάτροκλος σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει για τοκογλυφίες.
Η Δανάη μαθαίνει για τη δολοφονία του απαγωγέα της μικρής Αγάπης και έντρομη τρέχει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, έτοιμη να τους εξομολογηθεί όλη την αλήθεια για τον Πάτροκλο. Ο Σήφης παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, ωσότου το Δικαστικό Συμβούλιο αποφασίσει εάν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικού όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα και η Χρυσάνθη με τον Παύλο, ανησυχούν ιδιαίτερα μήπως και ο Σήφης το σκάσει πάλι στο εξωτερικό. Παράλληλα η Στεφανία είναι τρομερά επηρεασμένη από τα κουτσομπολιά για τον πατέρα της και αρνείται να πάει στο σχολείο. Ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται ότι η Μελίνα κάτι του κρύβει και μετά από έντονες πιέσεις, του αποκαλύπτει το ραντεβού που έχει με τη Δανάη, προκειμένου να μάθει αν πίσω από την απαγωγή της Αγάπης κρύβεται ο Πάτροκλος.
Τέλος, ο Πάτροκλος κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα. Λίγο αργότερα η Ρενάτα αποκοιμίζει με υπνωτικό τον Διαμαντή και τους φύλακες της αποθήκης και δίνει στον Αρη την εντολή να αρπάξει τις λίρες…

Read More

And More