“Μπρούσκο”: Στυγερές δολοφονίες και σκοτεινά σχέδια επί χάρτου…

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.). Ο Αχιλλέας με την αποκάλυψή του για τη σχέση Δήμητρας-Πάτροκλου δημιουργεί φοβερή αναταραχή στην οικογένεια των Ματθαίων και ο Νεκτάριος επιτίθεται στη Δήμητρα και της ζητάει εξηγήσεις.

Η Αλκηστις εξομολογείται στον Σήφη όσα έχει ανακαλύψει για τον Αλκιβιάδη και αποφασίζουν να συνεργαστούν για να ξεσκεπάσουν τη δράση του. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος καταφέρνει να σκοτώσει τον Αλέξη στο νοσοκομείο. Η Μελίνα εντυπωσιάζει τον Σήφη με το επαγγελματικό της πλάνο και αποφασίζουν να συνεργαστούν.

Την ίδια στιγμή στην Κύπρο η απουσία της είναι τόσο επώδυνη για τον Αχιλλέα, που εγκαταλείπει το σπίτι τους ζητώντας στέγη στ’ αδέλφια του.Μέλη της οικογένειας του Ανδρέα, σε αντίποινα για τη δολοφονία δικού τους ανθρώπου, σκοτώνουν τον ξάδερφο του Αλκιβιάδη.

Ο Αχιλλέας φτάνει στα Χανιά μαζί με τους υπόλοιπους Ματθαίους για τον γάμο της Δάφνης με τον Μύρο και η επίσκεψη στο σπίτι της Μελίνας για να δει τα παιδιά του φέρνει και τους δύο σε τεράστια αμηχανία.

Ο Πάτροκλος πάλι, μαθαίνοντας πως η Δήμητρα βρίσκεται στα Χανιά, την παρακολουθεί, την αρπάζει με τη βία και τη μεταφέρει σε ένα ερημικό μέρος! Απελπισμένος όπως είναι και θεωρώντας τον Νεκτάριο εμπόδιο σ’ αυτήν τη σχέση, βάζει μπρος το σχέδιο δολοφονίας του!
Ο Σήφης και η Μελίνα ξεκινάνε να υλοποιήσουν την ιδέα του οινοτουρισμού, αλλά ο Ματθαίος θέλοντας να την ενώσει και πάλι με τον Αχιλλέα, της προτείνει να εφαρμόσει το ίδιο πρότζεκτ στη δική τους εταιρεία στην Κύπρο.
Ο Πάτροκλος προκειμένου να βοηθήσει τον Διαμαντή και να αναβληθεί ο γάμος της Δάφνης, προκαλεί φασαρία στην ταβέρνα που βρίσκονται όλοι για το γλέντι πριν από τον γάμο. Πέφτει ξύλο και στη συνέχεια ο Πάτροκλος τους καταγγέλλει στην αστυνομία με σκοπό να πάνε όλοι αυτόφωρο.

Ο Αχιλλέας βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μελίνας και την παρακαλεί να διανυκτερεύσει εκεί. Την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να ξεμοναχιάσει τον Νεκτάριο για να τον βγάλει από τη μέση μια και καλή.

Η Αλκηστις καλοπιάνει τον Αλκιβιάδη και προσπαθεί να τον κρατήσει στο σπίτι, τη στιγμή που ο Σήφης με τον Ανδρέα έχουν μπει στο γραφείο του για να βρουν στοιχεία που τον συνδέουν με το κύκλωμα τοκογλυφίας. ?
Η Αναστασία ταράζεται όταν ένας δικαστικός επιμελητής τής παραδίδει ένα εξώδικο με το οποίο ο Ματθαίος απαιτεί να της πάρει την κηδεμονία του παιδιού για λόγους ηθικής. Με το πού το μαθαίνει ο Σήφης γίνεται έξαλλος και τον ψάχνει για να λογαριαστούν…

Read More

And More