“Μπρούσκο”: Τα σκοτεινά σχέδια του “Πάτροκλου” συνεχίζονται!

Ο Πάτροκλος, μην μπορώντας να «χωνέψει» πως η παράνομη σχέση του με τη Δήμητρα αποκαλύφθηκε με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο, προσπαθεί να βρει νέο τρόπο για να καταστρέψει την οικογένεια των Ματθαίων.

Παρά το γεγονός πως είναι γνωστό πως δεν μπορεί να βλάψει σωματικά μικρά παιδιά καθώς ο ίδιος έχει εφιαλτικές μνήμες από την παιδική του ηλικία αποφασίσει να κάνει κάτι πολύ χειρότερο για να καταστρέψει οριστικά την ζωή του Αχιλλέα και της Μελίνας. Αυτήν τη φορά βάζει στο στόχαστρο της δύο κόρες του ζευγαριού, τη μεγαλύτερη Σοφία και τη μικρότερη Αγάπη. Εχει αποφασίσει να μην τις βλάψει βιολογικά, ωστόσο το κακό που θα σκοπεύει να κάνει είναι ακόμη μεγαλύτερο….
Η Μελίνα έχει προσλάβει για την ανατροφή της μικρής Σοφίας και της μικρής Αγάπης μια νέα παιδαγωγό, τη Δανάη. Μια φαινομενικά αθώα και πολύ καλή κοπέλα η οποία ωστόσο κρύβει πολλά μυστικά… Ο Πάτροκλος λοιπόν προσεγγίζει ερωτικά τη Δανάη έχοντας καταστρώσει το πιο σατανικό του σχέδιο από ποτέ άλλοτε.Να απαγάγει τα δύο κορίτσια και στη συνέχεια να τα οδηγήσει μακριά από τους γονείς τους και εκτός Κύπρου για πάντα.

Πώς θα γίνει αυτό; Δίνοντας τα παιδιά σε κύκλωμα παράνομης υιοθεσίας στην Αθήνα! Το σχέδιο καταστρώνεται βήμα βήμα και ο Πάτροκλος έρχεται σε επαφή με το κύκλωμα που δρα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας με σκοπό τα δύο κορίτσια να δοθούν για υιοθεσία σε δύο άτεκνες και πολύ πλούσιες οικογένειες.

Φυσικά και σε αυτή την ιστορία ο αδίστακτος άνδρας έχει και πάλι σύμμαχο του τον Αλκιβιάδη που και αυτός θέλει να δει τους Ματθαίους να καταστρέφονται οριστικά.

Τελικά, μετά από μια ριψοκίνδυνη επιχείρηση ο Αχιλλέας θα καταφέρει να αρπάξει το ένα από τα δύο κορίτσια καθώς το δεύτερο καταφέρνει και του ξεφεύγει. Στο άκουσμα και μόνο της είδησης Αχιλλέας και Μελίνα θα υποστούν το μεγαλύτερο σοκ απ’ όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στο «Μπρούσκο».

Μια απίστευτη καταδίωξη θα ξεκινήσει και η αρπαγή της μικρής θα εξελιχθεί σε έναν διαρκή τρόμο για όλη την οικογένεια των Ματθαίων. Την ώρα που η υγεία της Μελίνας θα κλονιστεί πολύ σοβαρά ο Αχιλλέας μαζί με τα αδέλφια του αλλά και τους φίλους τους θα κινήσουν γη και ουρανό για να βρεθεί το παιδί.

Την ίδια στιγμή ο Ματθαίος θα βρεθεί σε φοβερά δύσκολη θέση. Μετά από μια νύχτα πάθους που θα περάσει με την Αναστασία η κοπέλα θα μείνει και πάλι έγκυος. Αυτή βέβαια δεν θα είναι η μοναδική εγκυμοσύνη καθώς ο Ματθαίος αφήνει έγκυο και τη νέα του σύντροφο, τη Στέλλα!

Read More

And More