“Μπρούσκο” θα προσφέρει ο ΑΝΤ1 και στον Γιάννη Σαββιδάκη;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία που θέλει τον Γιάννη Σαββιδάκη μετά την μεγάλη του νίκη στο “Your Face Sounds Familiar”, να έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τους συντελεστές της καθημερινής, επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Μπρούσκο”, έτσι ώστε από Οκτώβρη να αναλάβει κι αυτός δράση στον ολοκαίνουργιο κύκλο επεισοδίων.

Είναι ,όμως, όντως έτσι τα πράγματα; Μετά από επικοινωνία που είχα με διάφορους Αντεννικούς, όχι όλα αυτά που ακούγονται σε σχέση με τον Γιάννη και το “Μπρούσκο”, είναι στην καλύτερη περίπτωση σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Για το μόνο πράγμα που ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει με το κανάλι και έχει δώσει τα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, είναι για τη σειρά που ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος από πέρσι και φυσικά αυτή η σειρά δεν είναι άλλη από τις “Τρίχες”.

Ναι, οι “Τρίχες” λόγω τεχνικών και κάποιων οικονομικών προβλημάτων τον χειμώνα που μας πέρασε δεν τα κατάφεραν να έρθουν στους δέκτες μας και τώρα έχουν πατήσει “γκάζι” για την σεζόν 2014-2015.

Read More

And More