“Μπρούσκο”: Βγαίνουν τα πάντα… εκτός ελέγχου!

‘Οταν ο Αλκιβιάδης και οι άντρες του εισβάλλουν στο σπίτι του Σήφη, εκείνος και η Αλκηστις κατορθώνουν να το σκάσουν με τη βοήθεια του Μηνά που τους φυγαδεύει. Παράλληλα, ο πόνος κάνει τον Ματθαίο και την Αναστασία να παραλογίζονται και να θεωρούν υπεύθυνο ο ένας τον άλλον για το χαμό του γιου τους.

Η Μελίνα, νιώθοντας ερωτευμένη με τον Αχιλλέα, του ζητάει να επιστρέψει κοντά του στην Κύπρο, όμως εκείνος εμφανίζεται αρνητικός. Λίγο αργότερα Ματθαίος και Αναστασία γίνονται θέαμα στα Χανιά. Οταν οι δυο τους ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες, η κατάσταση ξεφεύγει.

Η Αναστασία σε έξαλλη κατάσταση τρέχει στο σπίτι και παίρνει το όπλο της. Γεμάτη μίσος για τον πρώην άνδρα της, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τον χαμό του γιου τους, τον πυροβολεί. Η επίθεση και ο τραυματισμός του Ματθαίου εξαγριώνουν τα αδέλφια του, αλλά και τον Ανδρέα, ο οποίος επιχειρεί να συνετίσει την Αναστασία. Στην Κύπρο, η Μαρίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τις αποκαλύψεις της Δήμητρας για τη διπλή ζωή του πατέρα της.

Ο Νεκτάριος έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η μικρή του μιλάει με τον χειρότερο τρόπο, καθώς έχει μάθει από τη Δήμητρα για τη σχέση του πατέρα της με την Αλεξάνδρα και την ύπαρξη του μωρού. Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα κάνουν ένα βήμα προς τη συμφιλίωσή τους και ο Ματθαίος υπογράφει σύμβαση εργασίας με τη Μελίνα, μετανιωμένος για την προηγούμενη στάση του απέναντι σ΄ αυτό το θέμα.

Ο Αντρέας προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσα στον Ματθαίο και στην Αναστασία, πιστεύοντας ότι το μίσος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δηλητηριάζει τις ψυχές τους, αλλά η προσπάθειά του δεν έχει αποτέλεσμα.

Ο Σήφης και η Αλκηστις κρύβονται σε ένα απομονωμένο σπίτι στο βουνό, ενώ ο Αλκιβιάδης ψάχνει να τους βρει διψώντας για εκδίκηση. Τελικά τους εντοπίζει και εκείνοι το σκάνε στο δάσος. Ακολουθούν σκηνές τρόμου για το παράνομο ζευγάρι. Ο Σήφης τηλεφωνεί στη Μελίνα για να ειδοποιήσει τον πατέρα του.

Read More

And More