Μπυραρίες: Η λύση στην οικονομική κρίση!

Σάββατο σήμερα και παρόλο που ο καιρός σε προκαλεί να μείνεις μέσα, εσύ θες να βγεις κάπου το βράδυ να ξεσκάσεις. Ωστόσο είναι τέλος του μήνα και το πορτοφόλι σου είναι αρκετά… ελαφρύ. Έχεις σκεφτεί πως η μπυραρία θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση;

Το ότι η μπύρα είναι κυρίως καλοκαιρινό ποτό αποτελεί μύθο. ”Πριν από 16 χρόνια όταν άνοιξα την πρώτη μπυραρία το 90% των πελατών που έρχονταν μου ζητούσε μια πράσινη ή κάποια από τις μάρκες που βρίσκεις στο περίπτερο. ‘Οταν τους έλεγα πως δεν τις διαθέτουμε συνήθως η αντίδρασή τους ήταν του τύπου μα καλά μπυραρία είναι αυτή; Αυτό πλέον δεν συμβαίνει καθώς ο κόσμος μάλλον έμαθε να πίνει μπύρα”, δηλώνει ο κύριος Μιχάλης Κογκάκης στο ΒΗΜΑ.

”Θεωρώ ότι είναι μία έξοδος που μπορεί να συνδυάσει τα πάντα, φαγητό και ποτό. επιπλέον δεν χρειάζεται να είναι μεταμεσονύκτια, όπως συμβαίνει με τα μπαρ. Προσωπικά με χαλαρώνει απίστευτα να πίνω τη φρουτώδη μπύρα μου μετά τη δουλειά”, λέει η οινολόγος Φωτεινή Τουνισίδου.

Σε πολλές μπυραρίες γίνονται και οικονομικές προσφορές όπως στη Horse House στο κέντρο της Αθήνας: ”Μία φορά την εβδομάδα δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να πιουν όση βαρελίσια τσέχικη μπύρα θέλουν με μόλις 11€ συνολικά. Εκείνη την ήμέρα το μαγαζί, μοιάζει με φοιτητικό αμφιθέατρο”, τονίζει η ιδιοκτήτρια, Βερόνικα Κρουσάκοβα.

Read More

And More