MTV Awards 2013: Katy Perry και Justin Bieber ήταν οι μεγάλοι νικητές! Φωτογραφίες

Με πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις, λίγες εκπλήξεις και ευτράπελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η φετινή απονομή των MTV Awards. Η Katy Perry και ο Justin Bieber ήταν αναμφίβολα οι νικητές της βραδιάς.
Αφήνοντας πίσω την Lady Gaga, αλλά και την Miley Cyrus που εμφανίστηκε με αέρα νικητή, η Katy Perry κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης τραγουδίστριας και στέφθηκε βασίλισσα της βραδιάς. Αυτή ήταν η τρίτη κατάκτηση της πρώτης θέσης για την Perry στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία.

Ακλόνητος από την κορυφή της διοργάνωσης για τέταρτη χρονιά έμεινε o Justin Bieber που απέδειξε πως έχει δυνατό κοινό, κερδίζοντας και πάλι το βραβείο του Καλύτερου τραγουδιστή.

Καλύτερο συγκρότημα αναδείχτηκαν οι One Direction κερδίζοντας το αντίστοιχο βραβείο, ενώ η Beyonce κέρδισε στην κατηγορία του καλύτερου live και οι Macklemore & Ryan Lewis στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων.
Και η αντισυμβατική Miley Cyrus, όμως, δεν έφυγε με άδεια χέρια αφού πήρε το βραβείο για το clip του “Wrecking Ball”, που προκάλεσε με τα γυμνά της πλάνα και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εκκεντρική εμφάνισή της.

Στον αμερικανό ράπερ Eminem δόθηκε το Global Icon βραβείο για το επίτευγμα ζωής, μαζί με το καλύτερο hip- hop, μόλις μία εβδομάδα αφότου ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς κατά τα πρώτα μουσικά βραβεία YouTube.
Τέλος, το “Locked Out Of Heaven” του Bruno Mars βραβεύτηκε ως το Καλύτερο κομμάτι της χρονιάς αφήνοντας πίσω του το “Get Lucky”.

Δες φωτογραφίες:

Katy Perry

Miley Cyrus

Iggy Azalea

Rita Ora

Το συγκρότημα Thirty Seconds to Mars

Read More

And More