“Music School”: Αρχίζουν οι ερμηνείες-ντουέτα! Αποκλειστικό video από το επεισόδιο της Κυριακής…

Σε μία άλλη, διαφορετική φάση περνά από αυτή την Κυριακή το “Music School” του Mega! Στο μουσικό τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού πλέον δεν θα βλέπουμε μόνο σόλο ερμηνείες επί σκηνής, αλλά και ερμηνείες – ντουέτα.

Μάλιστα κατάφερα να σου εξασφαλίσω ένα αποκλειστικό βιντεάκι από το επεισόδιο της Κυριακής για να πάρεις έτσι μία μικρή γεύση. Στα πλάνα που θα δεις, θα μπορέσεις να απολαύσεις την ερμηνεία της Φανής και της Μαριάννας, οι οποίες τραγουδούν το γνωστό σε όλους και πολυγαπημένο, “Enough is enough” !

Οπως δε συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο, έτσι και την Κυριακή το βράδυ δεν θα λείψουν από το πλατό του “Music School” και οι καλεσμένοι – έκπληξοι. Τα παιδιά θα τα παρακολουθήσουν οι : Μαντώ, Γιώργος Πολυχρονίου, Εύη Δρούτσα, Χάρης Βαρθακούρης, Τόνυ Κονταξάκης και Γιάννης Σαββιδάκης .

Αξίζει επίσης τον κόπο να σου πω, πως παρά την εμφάνιση του πολυαναμενόμενου “Dancing” στους δέκτες μας εδώ και τρεις Κυριακές, το “Music” φαίνεται για την ώρα να αντέχει στους τηλεοπτικούς… κραδασμούς του ανταγωνισμού.

Με άλλα λόγια το “Music” μέχρι τώρα έχει καταφέρει να πετύχει στο σύνολο τηλεθέαση 23,8%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 κερδίζει ένα 23,7%. Στις γυναίκες από 15-25 ετών αγγίζει το 39,7%, στις μαμάδες το 28,0%, ενώ το πρόγραμμα όπως ίσως ήδη φαντάζεσαι τα πάει σούπερ και στην κατηγορία των παιδιών όπου και εκτοξεύεται ξανά στο 39,3%.
Το video από το επεισόδιο της Κυριακής…

Read More

And More