“Music School”: Πήρε… άριστα στους πίνακες τηλεθέασης!

Μία πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είχαμε χθες βράδυ… Μία πρεμιέρα για την οποία μέχρι τώρα σου είχα μιλήσει αρκετές φορές… Βράδυ πρεμιέρας ,λοιπόν, ήταν το χθεσινό για το “Music School” του Mega το οποίο επιτέλους άνοιξε τις πόρτες του.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και όλοι οι λιλιπούτειοι μαθητές έτρεξαν στο θρανίο τους με τους “τηλε-καθηγητές” τους και την παρουσιάστρια του σόου να τους υποδέχονται με χαρά. Κάπως έτσι η οθόνη του Mega πλημμύρισε παιδικές φωνές, αθωότητα, ανεμελειά και μια μαγική εικόνα άρχισε να βγαίνει προς τα έξω γεμάτη αισιοδοξία και χρώμα…

Οπως ήταν αναμενόμενο η πρεμιέρα του “Music School” κατάφερε να μην περάσει απαρατήρητη… Η πρεμιέρα του “Music School” έκλεψε όλα τα βλέμματα με αποτέλεσμα; Να πάρει… άριστα δέκα στον έλεγχο επιδόσεων της Nielsen.

Πιο συγκεκριμένα η brand-new τηλεοπτική πρόταση του Μεγάλου Καναλιού κατάφερε να σημειώσει στο σύνολο μέχρι και 26,5% και στα νεανικά κοινά εκτοξεύθηκε στο 33,6%. Μάλιστα, στο πικ του το σόου στα νεανικά κατάφερε να αγγίξει και το 37,8%!

Το μοναδικό πρόγραμμα που κατάφερε χθες να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να διατηρήσει την δυναμική του σε ότι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό βεβαίως – βεβαίως ήταν η απολαυστική “Μουρμούρα” του Alpha που σημείωσε κατά μέσο όρο 30,1% και στα νεανικά κοινά το 35,4%.


Read More

And More