“Music School”: Πότε θα χτυπήσει για πρώτη φορά το… κουδούνι;

Το μουσικό σχολείο του Mega ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 21:00. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσιάζει μια μουσική γιορτή γεμάτη τραγούδι και συναίσθημα. Πρωταγωνιστές 16 απίθανα παιδιά που θα μας συγκινήσουν με τις φωνές τους.

Τέσσερις επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Ευρυδίκη, η Demy και ο Γιώργος Θεοφάνους αναλαμβάνουν να διδάξουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Κάθε δάσκαλος αναλαμβάνει να διδάξει 4 παιδιά. Σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά παρουσιάζουν ένα τραγούδι που έχουν προετοιμάσει ενώ βλέπουμε και αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τα παιδιά αξιολογούνται μόνο θετικά, κανένα παιδί δεν αποχωρεί, αλλά ένα παιδί κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς. Στη συνέχεια ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του.

Στο τέλος της «σχολικής χρονιάς», το Mega θα προσφέρει στο παιδί που θα διακριθεί μία υποτροφία διετούς φοίτησης στο Ωδείο Αθηνών. Οι οντισιόν αρχίζουν την Τετάρτη στις 21:00 και θα γνωρίσουμε τους τέσσερις πρώτους μαθητές του μουσικού σχολείου.

Music School: κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 21:00.

Παρουσίαση: Ντορέττα Παπαδημητρίου
Δάσκαλοι: Βαγγέλης Γερμανός, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη, Demy
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς

Read More

And More