My Style Rocks: 10 φωτογραφίες από τη ζωή της Τόνιας Κούμπα, που αποθεώθηκε από την Έλενα Χριστοπούλου

Ο τρίτος κύκλος του “My Style Rocks” έχει ξεκινήσει πλέον κανονικά και κάθε απόγευμα έντεκα κορίτσια μας παρουσιάζουν τις δικές τους στιλιστικές προτάσεις μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Κατερίνα Στικούδη είναι η οικοδέσποινα του reality μόδας ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς αναλαμβάνουν να κρίνουν τα κορίτσια και να τα καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει στα τρία πρώτα επεισόδιο είναι η Τόνια Κούμπα. Η μικροκαμωμένη κοκκινομάλλα κέρδισε τον θαυμασμό της Έλενας Χριστοπούλου για το ήθος της και τα άπταιστα ελληνικά της, γεγονός που την συγκίνησε πολύ και την έκανε να ανατριχιάσει, όπως η ίδια παραδέχθηκε.  Η Τόνια Κούμπα κατάγεται από τη Μυτιλήνη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Από την ηλικία των 5 έως 15 ετών ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ και τη διαφήμιση με παρότρυνση του πατέρα της.
Πριν από τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Το πάνω χείλος της κόπηκε στα τρία, όταν της επιτέθηκε ένας σκύλος. Χρειάστηκαν 8 μήνες εντατικών θεραπειών και επεμβάσεων για να αναρρώσει πλήρως. Δήλωσε συμμετοχή στο “My Style Rocks” για να δείξει τη διαφορετικότητά της.

H 32χρονη δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δες φωτογραφίες:

Αναμένεται να δούμε την εξέλιξή της μέσα στο παιχνίδι!

Read More

And More