“My Style Rocks”: Απίστευτο! Παίκτρια αποκάλυψε δημόσια πως βρίσκεται εκτός παιχνιδιού [video]

Η αλήθεια είναι ότι κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν πολλά spoiler σχετικά με τις εξελίξεις του “My Style Rocks” και τις ίντριγκες μεταξύ των κοριτσιών ή την αποχώρηση του Gala. Αυτή τη φορά, η παίκτρια που αποχώρησε στο επεισόδιο της Παρασκευής, όμως εμείς εξακολουθούμε να βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι, πρόδωσε την αποχώρησή της.

Ο λόγος για τη Γεωργία Σιακαβάρα, η οποία έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έντονο καβγά της Δήμητρας Αλεξανδράκη και της Τζώρτζιας Παναγή ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται εκτός “My Style Rocks”.

«Έγινε πολύ ξαφνικά όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ Κρήτης και Κύπρου. Δεν το κατάλαβα, είχα μείνει άναυδη. Σταμάτησε το γύρισμα. Βγήκαμε προτεινόμενες εγώ η Τζώρτζια και η Δήμητρα. Το γύρισμα διακόπηκε μόλις ψήφισαν τα κορίτσια. Κάτι μεσολάβησε για να το διακόψουν, δεν ξέρω…” δήλωσε αρχικά η Γεωργία Σιακαβάρα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει μετανιώσει που μπήκε στο παιχνίδι απάντησε: “Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος. Απλά θα ήθελα να έχω μείνει περισσότερο για να δοκιμάσω και περισσότερα πράγματα. Το λέω στην παραγωγή να με ξαναβάλει δυο-τρεις εβδομάδες ακόμη».

Read More

And More