My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το χθεσινό Gala!

Βραδιά red carpet ήταν η χθεσινή για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks που έκαναν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στο Gala του παιχνιδιού. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και όλα ήταν από νωρίς έτοιμα για να παρελάσουν στο πλατό έντεκα κινηματογραφικές παρουσίες.

Στην έναρξη της βραδιάς, η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα στη θέση του τέταρτου κριτή. Μακριές τουαλέτες και αποκαλυπτικά φορέματα, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ συνέθεσαν το σκηνικό για μια τέλεια εμφάνιση και τα κορίτσια ήταν έτοιμα να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Τι γνώμη, όμως, σχημάτισαν για εκείνες ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς; Ύστερα από τις εμφανίσεις και των έντεκα κοριτσιών, τις χαμηλότερες βαθμολογίες συγκέντρωσαν η Γεωργία Σιακαβάρα, η Τζώρτζια Παναγή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Την τελική απόφαση, ωστόσο, πήρε η κριτική επιτροπή με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Γεωργία Σιακαβάρα να αποχωρεί από το My Style Rocks!

Δες το video:

Και το My Style Rocks συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις!

 

Read More

And More