My Style Rocks – Spoiler: Διπλή αποχώρηση την Παρασκευή; Ποιες θα βρεθούν εκτός [video]

Μπορεί να είναι ακόμα Τρίτη, όμως τα spoilers για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας από το Gala του “My Style Rocks” έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψαν ποια κορίτσια θα βρεθούν εκτός του reality μόδας. Όπως κατάλαβες αυτή την εβδομάδα θα έχουν δύο αποχωρήσεις, καθώς μία κοπέλα θα αποχωρήσει στο βραδινό Gala ύστερα από ψηφοφορία των κοριτσιών και των κριτών ενώ η άλλη θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Νέλλυ Ράϊ και την Κρίστεν Λεωτσάκου. Η πρώτη θα τεθεί εκτός παιχνιδιού έπειτα από τη γνώριμη διαδικασία που γίνεται σε κάθε Gala ενώ η δεύτερα έπειτα από δική της απόφαση. Η Κρίστεν μπορεί να πρόσφερε πολλά στα παιχνίδι και να παρουσίασε μια διαφορετική οπτική υποστηρίζοντας την ηθική μόδα και αρνούμενη να φορέσει ρούχα από εταιρείες fast fashion, όμως τελικά προτίμησε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Όσον αφορά τη Νέλλη Ράϊ φαίνεται πως στενοχωρήθηκε πολύ με την ανακοίνωση της αποχώρησής της, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου έκλαιγε στο backstage.

Δες το βίντεο:

Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί!

Read More

And More