Μυεί τα παιδιά της στον αγώνα για τα διακαιώματα των gay

Η πρωήν πρωταγωνίστρια του Beverly Hills Tori Spelling, πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει δημόσια για τις απόψεις της πάνω στο θέμα των γκέι γάμων.

“Είμαι υπέρ των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών”, είχε παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξή της. “Έχω πολλούς γκέι φίλους και δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα, εθεάθη μαζί με τα παιδιά της Liam, τριών ετών και τη μόλις δυο ετών Stella στους δρόμους της Καλιφόρνια, να στέλνουν με το δικό τους τρόπο μήνυμα υπέρ των γκέι γάμων. Στα πρόσωπά τους ζωγράφισαν το σλόγκαν κατά της Πρότασης 8, “ΝΟ Η8”.

Η Πρόταση 8 είναι μια τροποποίηση του νόμου της Καλιφόρνια που απαγορεύει τον γάμο μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών που μέχρι τότε ίσχυε στην Πολιτεία. Όμως, την περασμένη βδομάδα ένας δικαστής της Καλιφόρνια, έκρινε ως αντισυνταγματικούς τους γκέι γάμους στην πολιτεία, με βάση την τροποποίηση που ψηφίστηκε τον Νοέβρη του 2008 στις εκλογές του Κράτους.

Στην εκστρατεία NoH8 στην Καλιφόρνια, που συμμετέχουν πολλοί διάσημοι ανάμεσά τους και η Spelling, αποτελεί ουσιαστικά μια απάντηση κατά της Πρότασης 8.

Read More

And More